fbpx
Panulin Ildikó, a Szerencsejáték Zrt. új kommunikációs vezetője az Echo TV-ben korábban.

Panulin Ildikó lett a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs vezetője

Az InfoRádió egykori műsorvezetője, aki az elmúlt időszakban a Magyar Posta szóvivője volt, több mint öt év után váltott.

Távozott a Magyar Postától és a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs vezetőjeként folytatja Panulin Ildikó – tudta meg a Media1.

Panulin Ildikó LinkedIn-profilján már látszódik is a változás.

Panulin 2017 júliusa óta dolgozott a Postánál, és a profilja szerint idén szeptembertől látja el új feladatkörét a nemzeti lottóvállalatnál.

Panulin Ildikó a Posta előtt 15 évig dolgozott az InfoRádiónál, ahol főleg gazdasági és informatikai témákat feldolgozó műsorok készítésében vett részt, emellett műsorvezetőként az Adóinfo című műsorban is hallható volt. A rádió előtt híradós szerkesztő-riporterként az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál is tevékenykedett.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Panulin Ildikó, a Szerencsejáték Zrt. új kommunikációs vezetője az Echo TV-ben korábban. Fotó: adáskép
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások