fbpx
FilmBox csatornák a DIGI kínálatában.

FilmBox-csatornák kerültek be a DIGI kínálatába mától, megszűnt a Music Channel és a H!t Music Channel

Lineáris és digitális műsorterjesztésre egyaránt kiterjedő együttműködési megállapodást kötött az SPI/FilmBox és a DIGI – ennek értelmében szeptember 1-jétől az SPI filmcsatornája, a FilmBox is elérhető az előfizetők számára.

Az SPI International mai, csütörtöki közleménye szerint azok, akik a FilmBox Pak csomagot választják, még több tartalomhoz juthatnak hozzá a FilmBox Premium, a FilmBox Stars, a FilmBox Family és a FilmBox Extra HD formájában – ez utóbbi a FilmNow tévécsatornát váltja fel a DIGI kínálatában. A prémium csomag a FilmBox+ szolgáltatás előfizetését is tartalmazza – ezzel a nézők több mint 10 csatornát nézhetnek online, emellett streaming tartalmakhoz is hozzáférhetnek.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy többféle lehetőséget is kínálhatunk a DIGI azon előfizetőinek, akik szeretnek kiváló minőségű filmeket nézni. Szeretnénk a lehető legpihentetőbb szórakozási élményt nyújtani a nézők számára, ennek megfelelően pedig a FilmBox+ streaming szolgáltatásunkat is elérhetővé tettük a DIGI kínálatában. A FilmBox+ egy további hozzáférési lehetőséget jelent válogatott tartalmainkhoz, a felület könnyen elérhető az internetre csatlakozó eszközökről”

– közölte Fülöp Tamás, az SPI International közép-kelet-európai igazgatója.

„Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a DIGI-nél műsorkínálatunk megújításában, amely része társaságunk folyamatban lévő stratégiai átalakításának. Műsorkínálatunkat igyekszünk izgalmas, közkedvelt, még több kikapcsolódást nyújtó tartalommal megtölteni. Ügyfeleink a szórakoztató tartalmakat akár az internet, akár a TV szolgáltatásainkon keresztül is megtekinthetik. A csatornabővítésnek köszönhetően további lehetőség nyílik arra, hogy előfizetőink a televízió készülékek mellett online platformokon keresztül is elérhessék  televíziós tartalmainkat”

– mondta Tábori Tamás, a DIGI Magyarország ügyvezetője.

Megszűnő csatornák a DIGI-nél

A magyar DIGI-t januárban vásárolta fel a Jászai Gellért által vezetett 4iG, és azóta több változás is történt a szolgáltató televíziós kínálatában: kivezették például a DIGI saját nevével fémjelzett összes csatornát is. Eltűnt zenecsatorna és több egyéb is, amiről itt írtunk.

Péntektől jelentősen megváltozik a DIGI televíziós csatornakínálata

Olvasónktól videókat is kaptunk a zenecsatornák (Music Channel Hungary és H!t Music Channel) most bekötkezett megszűnéséről.

 

 

A most a kínálatba felvett FilmBox csatornákkal a csatornakínálatának szűkülését igyekszik kompenzálni a szolgáltató.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Próbakő Kommunikáció.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások