fbpx
Aleksandar Mlinar, az Allianz Hungária új marketmenedzsment-igazgatója.

Új marketmenedzsment-igazgatót nevezett ki az Allianz Hungária

Aleksandar Mlinar vette át a marketmenedzsment-igazgatóság vezetését és felel az Hungária digitális és marketing tevékenységeiért, valamint a vállalat direktértékesítési, illetve az ügyfélkapcsolati aktivitásaiért.

A biztosítási és pénzügyi szolgáltató közölte, hogy Aleksandar Mlinar az Allianz berkeiben eltöltött több mint tíz éve során szerteágazó tapasztalatokat szerzett a biztosítási szakmán belül. Az Allianz Csoport bankbiztosítási csatornájának regionális vezetőjeként a terület létrehozásáért és fejlesztéséért felelt, valamint sikeresen vezetett be és épített ki stratégiai kapcsolatokat a kelet-közép-európai régióban.

Az Allianz egy franciaországi fiókja.
Az Allianz egy franciaországi fiókja. Fotó: stock / Depositphotos

Ezt megelőzően ugyancsak az Allianz Csoportnál tevékenykedett: különböző munkakörökben és pozíciókban tett szert tapasztalatokra többek közt a direktértékesítés és a tengerentúli disztribúció területén, illetve a csoport közvetlen üzletszerzési és nem-élet biztosítási központjában, valamint az üzletfejlesztési és regionális vezérigazgató irodájában. Aleksandar szaktudását nemzetközi jártassága is erősíti: Szerbiában született és nőtt fel, 2011 óta pedig Finnországban, Ausztráliában és Németországban is élt mielőtt Magyarországra érkezett.

„Célom, hogy tovább erősítsem az Allianz Hungária piacvezető pozícióját azáltal, hogy új digitális megoldásaink és termékeink segítségével a legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtjuk az ügyfeleinknek. A jelenlegi változó piaci környezet jelentős kihívás mindenkinek, nem csak a biztosítási szektor számára. Ezáltal még nagyobb hangsúlyt kap küldetésünk: ügyfeleink jövőjének biztosítása. A bizonytalansággal teli időszakok jellemzően felerősítik a tudatosságot és a védelem, valamint a biztonság iránti igényt, így előtérbe kerülnek azok a vállalatok, amelyekre számíthatnak az ügyfeleik”

– nyilatkozta Aleksandar Mlinar.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások