fbpx
Az agrarszektor.hu címlapja 2022. augusztus 29-én.

Megújult az Agrárszektor

Több változás is van a Portfolio Csoporthoz tartozó agrárportál körül. A nyitóoldal megújulása mellett új rovatok is indultak.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Megújult az Agrárszektor, a Portfolio Csoport agrárgazdasági portálja – derül ki az oldalról.

A megújult Agrárszektor legfontosabb eleme a dinamikusan változó nyitóoldal, többféle címlapi layouttal. Ez a klasszikus cikkeken túl több hirdetési felületet jelent, valamint több támogatott tartalomnak is jut felület. A nyitóoldalon kiemelt helyet kapnak a szakmai-és közönségsikert elért tartalmak: agrárportrék és interjúk is, amelyek hosszabb ideig megjelennek a címlapon.

Új rovatok is indultak

A cikkoldal és a rovatoldalak is átalakításon estek át, sőt, több új rovat is indult. Az Innováció rovatban minden olyan új ötlet, elképzelés, koncepció, és tényleges fejlesztés helyet kap, amelyek az agrárium jövőjét jelent(het)ik. A Fenntarthatóság rovat foglalkozik majd azokkal az egyre égetőbb problémákkal, amelyek érdemben befolyásolják az agrárium működését, legyen szó a klímaváltozásról, vagy épp az EU agrárpolitikájának fenntarthatóságot érintő követelményrendszeréről.

A Szabályozás rovatban jelennek majd meg az agráriumhoz kapcsolódó különböző jogszabályváltozások, szakpolitikai intézkedések és javaslatok. A magyar agráriumban tevékenykedő vállalkozások döntő hányada kis-és közepes vállalat, így az őket érintő gyakorlati-, jogi, vagy épp adózási hírek, tippek, tanácsok a Vállalkozás rovatba kerülnek. A Kiskert blog önálló rovatot kap, valamint saját videós rovatot hoztak létre az Agrárszektor videós tartalmainak.

Innováció rovat az agrarszektor.hu portálon.
Innováció rovat az agrarszektor.hu portálon.

A szerkesztők fejlesztettek több adatbázist is: a napról-napra bővülő,  most közel 600 szócikket tartalmazó Fogalomtár a magyar agrárium Wikipédiájaként működik, míg a szintén bővíthető Árfolyamoldal a legfontosabb (ingyenesen elérhető), az agráriumhoz kapcsolódó istrumentumok árfolyamait mutatja. Szintén a gazdálkodókat segíti a Növényvédőszer-kereső adatbázis, ami a Nébih szakmai támogatásával jött létre.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: az agrarszektor.hu címlapja 2022. augusztus 29-én.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások