fbpx
Horváth Ádám Tamás

Stroke miatt távozik Horváth Ádám Tamás, a Parallaxis Univerzum kreatív producere

Múlt héten történt agyérkatasztrófája miatt távozni kényszerül a 2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban és 2021-ben elismerő oklevélben részesült tudományos és fantasztikus podcast univerzum főszerkesztője és kreatív producere, Horváth Ádám Tamás. A 37 éves kreatív producert jelenleg is kórházban ápolják.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

A Horváth Ádám Tamással múlt héten történtekről és a változásról beszámoló Parallaxis Univerzum blog tájékoztatása szerint stroke-ja miatt Horváth Ádám Tamás feladatait – reményeik szerint csak ideiglenesen – a Parallaxis Univerzum vezető szerkesztője, Vincze Miklós, és Szigeti Ákos, az [emdé] média cseh és szlovák nyelvű tartalmainak kreatív producere veszi át.

Felidézték, hogy Horváth Ádám Tamás 2009 és 2020 között televíziós szakújságíróként, valamint az emTV.hu főszerkesztőjeként, és az EPG csoport média- és tartalomszolgáltatási igazgatójaként dolgozott. Ezt követően a Való Világ 10 powered by Big Brother kommunikációs koordinátoraként folytatta. 2003-ban csatlakozott műsorvezetőként az akkor még a ParaRádión hallható Parallaxishoz, majd a 2018-ban lett a podcastként feltámasztott Parallaxis és a hozzá kapcsolódó műsorok kreatív vezetője.

A Parallaxis Univerzum szolgálati közleménye azzal zárul, hogy munkatársaik reménykednek Horváth gyors felépülésében és mielőbbi visszatérésében.

A Media1 is jobbulást kíván a 37 éves újságíró-kreatív producernek, Horváth Ádám Tamásnak.

További hírek

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások