fbpx
kifli.hu

Néhány órára leáll a Kifli.hu

Egy technikai átállás miatt nem lehet majd rendelni a nemzeti ünnep előtti este egy szakaszában.

A Kifli a Media1-hez eljuttatott közleménye szerint augusztus 19-én 22 óra után egy ideig nem lesz elérhető a webshop, ugyanis fizikai szerverről felhőalapú szolgáltatásra állnak át.

Az átállás szükségességét egy korábbi eset felidézésével magyarázták – az történt ugyanis, hogy júniusban a Csehországban található szerverük egy áramkimaradás következtében pár órára leállt. A probléma nem csak a cég weboldalát, de az áruszállítók applikációját és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is érintette.

„Az eset után azonnal dolgozni kezdtünk a felhőre való átállás lehetőségén, végül az egyik legnagyobb amerikai technológiai cég platformja mellett döntöttünk. A dátum kiválasztása volt a szűk keresztmetszet, hiszen a Kifli nagyjából minden nap nyitva van. Augusztus 20-án ugyan nincs kiszállítás, de rendelés aznap is leadható, és a 21-i áruk kiszedése is elkezdődik már az esti órákban. Így 19-én késő este, az utolsó futár beérkezése után fogjuk elindítani az átállás folyamatát, és a tervek szerint 20-án délelőtt már újra elérhető lesz az oldal”

– nyilatkozta Klekner Péter ügyvezető.

A Kiflivel kapcsolatos korábbi írásaink ide kattintva érhetőek el.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások