fbpx
Hozományvadászok.

Leadja a Duna TV a Hozományvadászok című 6 részes brit sorozatot

Az 1995-ben bemutatott széria Edith Wharton regényéből készült, és egy testvérpár, valamint két barátnőjük sorsát kíséri nyomon.

A 6 részes Hozományvadászok első részét a Duna TV ma, kedden este 22:50-kor vetíti, majd hetente érkeznek belőle az új epizódok – közölte a Médiaklikk.

„A »hozományvadászok« elnevezés egyaránt utal a rangra és hírnévre vágyó újgazdag amerikai hölgyekre, akik az 1870-es években kalandot remélve átrándulnak Angliába és azokra a ranggal, hírnévvel rendelkező angol arisztokratákra vetik ki a hálójukat, akiket elvarázsol az »újvilági« dámák üde frissessége és persze nagy családi vagyonnal rendelkeznek. Az Edith Wharton regényéből készült sorozat egy testvérpár, Virginia és Annabel St.George, valamint két barátnőjük, Lizzie és Conchita óvilágbeli sorsát kíséri nyomon”

– írta a közmédia portálja a sorozatról. Hozzátették:

„Az újgazdag St.George család lányait – szüleik igyekezete ellenére – nem fogadja be az előkelő amerikai társaság. Amikor barátnőjük, Conchita egy angol nemes, Lord Richard felesége lesz a St.George lányok nevelőnőjének sugalmazására, a család elhatározza, hogy a báli szezont Angliában töltik. Abban reménykednek, hogy ottani társadalmi sikereik szárnyán több eséllyel indulhatnak majd a hazai pályán”.

Szintén a Duna TV-vel kapcsolatos hír, hogy már készül a a Virtuózok V4+ új évada, melyet novemberben tűznek képernyőre.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Hozományvadászok. Fotó: mediaklikk.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások