fbpx
Szakál Miklós, a Mex Rádió műsorvezetője.

A Mex Rádióhoz igazolt Szakál Miklós

A korábban televíziós műsorvezetőként ismert Szakál egy ideje már ceremóniamesterként is tevékenykedik, de most a Mex Rádióban folytatja pályafutását.

„Egy rádiós barátom hívott telefonon, hogy van-e kapacitásom műsorvezetéshez egy online rádióban. Mondtam neki, hogy miért is ne. Eddig is az volt a tapasztalatom, hogy az online rádiók valahogy közelebb állnak hozzám, mert nincs olyan kötöttség mint a kereskedelmi rádiókban. Szabadabban lehet dolgozni” – nyilatkozta Szakál Miklós.

A műsorvezető hozzátette.

„Ritka nálam az, amikor valakivel másfél órát beszélgetek, de csak öt percnek tűnik. Lantai Tamás »Mex«-szel ilyen volt a beszélgetés. Hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon gondolkodtunk a rádiózás terén. Én egy vidám egyéniség vagyok, és Mexről is lejött, hogy inkább szeret mosolyogni mint búslakodni. Tetszett, hogy a pozitív üzeneteket szeretné hallani a rádióban. Bevallom, nem kedvelem a politikát, és jó, hogy olyat csinálok, amitől nincs hányingerem, helyette telerakhatom az adásidőmet hasznos és színes hírekkel” – mondta az új műsorvezető.

Szakál Miklós a Media1-hez eljuttatott közlemény szerint a napi műsora mellett magazinműsorokat is készíteni fog a Mex Rádió számára.

A Mex Rádióról ezeket írtuk korábban.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Szakál Miklós, a Mex Rádió műsorvezetője. Fotó: Mex Rádió
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások