fbpx
Litkai Gergely, a Dumaszínház alapítója, a Comedy Club műsorvezetője

Litkai Gergely műsorvezetésével új, zöld podcastot indított a Bookline

Az első adás vendége Szabó M. István energiaügyekkel foglalkozó gazdasági szakújságíró volt.

Havonta jelentkező podcast-sorozatot indított a Bookline – közölte lapunkkal egy mai, pénteki közleményében az internetes könyvkereskedő.

Mint írták, a Könyves Magazinon és a nagyobb streamingszolgáltatókon elérhető új műsorban Litkai Gergely és vendégei nemcsak a fenntarthatósággal és a környezetvédelemmel kapcsolatos tévhiteket igyekeznek helyre tenni, de több hiánypótló, inspiráló könyvről is szó esik, amelyek segíthetnek újratervezni a jövőt.

Bookline Zöld podcast.
Fotó: Bookline

A könyvkereskedő a Könyves Magazinnal együttműködve indította el a fenntarthatósággal és környezetvédelemmel foglalkozó Bookline Zöld rovatot, amelyben nemcsak a témákhoz kapcsolódó legfontosabb hírekről számolnak be, de a könyves világ újdonságait, fontos mérföldköveit, hiánypótló hazai és külföldi kiadványait is megismertetik a közönséggel.

A Bookline Zöldet kiegészítő, havonta jelentkező podcast célja, hogy lehetőleg mindent bemutasson, ami a könyvekből megérthető az ember és a környezet viszonyáról és a jövő lehetséges forgatókönyveiről.

Az első adás vendége Szabó M. István, a Napi.hu munkatársa volt, aki rendszeresen publikál az energetika, a környezetvédelem és a fenntarthatóság témakörében.

A Bookline Zöld adása elérhető a Podbean, az Apple Podcast, a Spotify és a Google Podcast felületén is.

Korábban Litkai Gergely a Media1 Podcast vendége volt, vele készült beszélgetésünk meghallgatható itt.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Litkai Gergely, a Dumaszínház alapítója, a Comedy Club és immáron a Bookline Zöld műsorvezetője.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások