fbpx
Liz Truss rekaciója, amikor elájult a műsor moderátora.

Élő adás közben elájult a brit miniszterelnök-jelölti vita egyik műsorvezetője

Félbeszakadt a brit Konzervatív Párt két kormányfőjelöltje közti tegnapi, kedd esti, a Talk TV-n élőben közvetített televíziós vita azt követően, hogy a vitát vezető moderátor eszméletét vesztette.

Erről az MTI beszámolója nyomán a Telex írt.

Az esetről egy videó is felkerült a YouTube-ra, melyen az látható, hogy Liz Truss és Rishi Sunak vitáját félbe kellett hagyni, miután az egyórás vita felénél puffanás hallatszott. A kamera éppen Trusst mutatta, aki a zajtól megriadt és felkiáltott. Ezt követően a politikus kisétált a kameraképből, és az adás egy időre megszakadt:

Ezt követően az esemény másik házigazdája, a The Sun nevű napilap újságírója biztosította a jelenlévőket, hogy egészségügyi probléma merült fel valakinél, nem pedig biztonsági incidens történt, a jelöltek pedig épségben vannak.

A Talk TV ezt követően közleményben számolt be arról, hogy Kate McCann, a vita egyik moderátora az élő közvetítés során elájult, és noha már jól van, úgy döntöttek a szervezők, hogy nem folytatják a vitát.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is.

Borító: Liz Truss rekaciója, amikor elájult a műsor moderátora. Fotó: The Guardian / YouTube
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások