fbpx
kerti bútor

Költözzön ki a szabadba, rendezze be kertjét otthonosan! (x)

Míg néhány éve a teraszokat csak a nyári időszakban használtuk, akkor is ritkán, mert a kerti bútorok kényelme meg sem közelítette a nappali bútoraiét, addig manapság már a kültéri életmód jóval többet jelent.

Ma már az erkélyek, teraszok, kertek berendezése is közelít az enteriőrök felé, ugyanazt a kényelmet várjuk el a kerti bútoroktól, kültéri környezetünktől, mint a beltereinktől. A kint sem csupán egy szépen nyírt gyepet, néhány növényt, valamilyen kerti bútort jelent, hanem egy átgondoltan berendezett, hangulatos, gondosan összeválogatott környezetet. 

Nyisson a kertre

A nyári idő beköszöntével azok is vágynak a szabadba, akik nagyrészt a lakásban, irodában töltik a napjaikat. Egy megfelelően berendezett, ízléses kinti környezet a nyaralás élményét adhatja a dolgos hétköznapokban is. A Kerti Bútor Webáruház műrattan bútorai minden kertben megállják a helyüket, hiszen nemcsak kényelmesek, hanem tartósak, időjárásállóak is.

A gondosan megtervezett és válogatott, az enteriőrhöz illő kertberendezések révén a teraszt a nappali meghosszabbításának érezhetjük, így összeolvadhat a bent és a kint. A komfortos, minden igényt kielégítő kerti bútorok, kerti konyhák, praktikus és hangulatos kiegészítők nemcsak otthonossá, kényelmessé, hanem négy évszakossá is teszik kertünket. 

A nap- és esővédett pergola alá telepített kerti nappalit minden kényelemmel felruházhatjuk, outdoor textilekkel, párnákkal, szőnyegekkel, hangulatfényekkel, egyéb kellékekkel tehetjük vonzóvá.

Az elérhető luxus

Alapvető követelmény ma már a kerti bútorokkal, berendezésekkel szemben a tartósság és az esztétikum. Ennek számos kerti bútor alapanyag megfelel, így ránk csak az a munka vár, hogy megteremtsük a harmóniát odakint is. Választhatunk karakteres színeket is, hiszen a természetben természetes mindez. A innovációknak köszönhetően szinte már minden rendelkezésünkre áll a terasz, a kert berendezéséhez is.

Magas UV-tűrő képességű, esőálló, kellemes tapintású anyagok gondoskodnak arról, hogy a kárpitok terén is megvalósuljon a négy évszakosság. A könnyű tisztíthatóságnak, a minimális karbantartási igénynek köszönhetően sokak kedvencei lesznek.

A kiegészítők széles választéka

Az outdoor lakberendezés divatja egyre nagyobb teret hódít, már-már az enteriőrök kínálatával vetekszik, hiszen ki ne szeretné ugyanolyan kényelemben érezni magát a teraszán, mint odabent. 

A hangulatról a kerti bútorok, párnák, szőnyegek, puffok, kis asztalok, árnyékolómegoldások mellett színes, különböző formájú LED lámpák, kerti dekorációk gondoskodnak, és nemcsak komfortosabbá teszik a kinti tartózkodást, hanem jól kihasználhatóvá is a kertet. 

És ahogy más területen is, úgy a kertekben is hódít a környezettudatos szemlélet, sokan adják a fejüket komposztálásra, esővízgyűjtésre, a napenergia mind szélesebb körű kihasználására a világítás, medencefűtés terén, de tudatos gyepgondozással, növénytelepítésekkel is sokat tehetünk a kertünkért, magunkért.

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások