fbpx
Simon András, az ATV műsorvezetője

Új pozícióban folytatja Simon András, az egykori ATV-s műsorvezető, aki tavasszal Márki-Zay Péterért elhagyta az újságírást

A budapesti városházán folytatja pályafutását a jövőben Simon András, az egykori televíziós műsorvezető.

A Simon Andrással kapcsolatos változásról a hvg.hu számolt be elsőként.

A portál értesülései szerint Simont, aki tavaly decemberben hagyta ott az ATV-t, hogy csatlakozzon Márki-Zay Péter kampányához, csütörtökön mutatták be a Városháza sajtós és kommunikációs csapatának, azonban a pontos feladatköre egyelőre nem ismert.

A hvg.hu próbálta elérni Simont és a Városházát is, ám nem kaptak választ.

Simon András, az ATV volt műsorvezetője.
Simon András, az ATV volt műsorvezetője.

Simon András 1993 és 1999 között a Magyar Televíziónál dolgozott, majd 1999 és 2002 között a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország! hírműsorait szerkesztette és vezette, majd 2002-től az Este című közéleti-politikai magazinműsor főszerkesztője és műsorvezetője volt.

Két évig (2005-2006) a Magyar Televízió műsorokért felelős alelnöki tisztségét töltötte be, majd 2007 januárjától a Magyar Telekom médiakapcsolatokért és belső kommunikációért felelős PR igazgatójaként dolgozott. 2007. október 1-jével kinevezték a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatójává. 2010. április 5-től Simon András lett a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs igazgatója és szóvivője. 2013 végén tért vissza a médiába és szerződött az ATV-hez.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Simon András korábban, az ATV műsorvezetőjeként. Fotó: ATV
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások