fbpx
Föőr Gábor / Genesis Médiacsoport

Új hazai hírportál indul

Az új oldalon a vidék Magyarországán, helyi tartalmakon lesz a hangsúly, és a Media1 információi szerint már több ismert újságíróval is megegyeztek. Hírünkből több érdekesség is kiderül a tervezett oldalról.

Frisshirek.hu néven indul új hírportál két-három héten belül – értesült a Media1. Lapunk azt is megtudta, hogy már több ismert újságíróval is megegyeztek, emellett a stábban több, az elmúlt időszakban utcára kerülő munkatárs is található. Az alapítónak ugyanis kifejezetten célja, hogy minél több sajtómunkást sikerüljön megmentenie attól, hogy végleg elhagyja a szakmát azután, hogy nemrég elvesztette a munkáját – ráadásul ebből a szempontból a vidéki média különösen rossz helyzetben van.

Az oldal célja, hogy „független portálként minden oldaltól egyforma távolságot tartva” nagy hangsúlyt helyezzen a vidéki Magyarországra, ezért minden megyében máris megegyezéseket kötött ottani újságírókkal, akik helyi témákat dolgoznak majd fel fel, de különféle országos témákat is megírnak majd. Külön tudósítója lesz az oldalnak, aki a háborús anyagokat készíti, a tervek szerint a helyszínről is beszámolnak különböző eseményekről, tudtuk meg a lap egyik vezetőjétől.

Föőr Gábor áll a lap mögött

A Media1 megtudta, hogy az oldal mögött egyébként a Föőr Gábor vállalkozó nevével fémjelzett, idén márciusban létrejött zalaegerszegi Genesis Médiacsoport áll, mely már a terheléses próbákat végzi az oldalon, vagyis tényleg nagyon közeli már a start napja.

A Frisshirek.hu oldalon egyébként megyei szűkítésben is lehet majd figyelni a helyi tartalmakat, tehát akit például csak Nógrád megye érdekel, annak nem kell figyelnie Fejér megye híreit, vagy fordítva.

Egy Google-keresés szerint egyébként Föőr Gábor az előválasztáson is elindult Zala-megye 1-es körzetében, emiatt Márki-Zay Péterrel közös videóban is szerepelt. Az előválasztáson Föőr 2. helyezést ért el.

Az induló lapról később közölnek majd további részleteket és közlik a teljes stábnévsort.

További hírek érhetők el a Media1.hu portálon!

Kövessen minket Facebookon is, és kérje tartalmainkat Telegramon is!

Borító: Föőr Gábor / Genesis Médiacsoport /Frisshirek.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások