fbpx
A 22. ARC kiállítás szlogenje: Világ buborékjai egyesüljetek

Kiírták a 22. ARC plakátpályázatot – a Media1 idén is a közérzeti kiállítás egyik támogatója

Az idei szlogen: Világ buborékjai, egyesüljetek!

Idén már 22. alkalommal rendezik meg az ARC közérzeti plakátpályázatot, a beadási határidő ezúttal július 20-án, déli 12 óra lesz.

A 22. ARC kiállítás felhívása
A 22. ARC kiállítás felhívása

A pályázati kiírás idén a következőképp hangzik:

„Buborékban élünk. Földgömb-buborékban, laposföld-buborékban, pénzbuborékban, szegénységbuborékban, áldozatbuborékban, erőszakbuborékban, hatalombuborékban, ingatlanbuborékban, karrierbuborékban, prekariátus-buborékban, anarchistabuborékban, alkalmazottbuborékban, nemzetbuborékban, világpolgár-buborékban, turistabuborékban, telepesbuborékban, gémerbuborékban, instabuborékban, offlinebuborékban, klímavédő-buborékban, látszatbuborékban, dubaibuborékban, anyaságbuborékban, családfő-buborékban, nomádbuborékban, karitászbuborékban, enyémbuborékban, leszarom-buborékban.

Oké, de miért baj ez? Miért lett szitokszó a buborék? Miért nem beszél senki a saját buborékjáról? Miért zsűrizzük le állandóan a másik ember buborékját? Talán mert minden buborék csak belülről szép, kívülről csak egy kilukadt lufinak látszik? Vagy azok, akik buborékot emlegetnek, nem élnek buborékban? Talán az nem egy buborék, ha azt gondolod, nem élsz buborékban? Nem lehet, hogy nem a buborékkal van baj, hanem velünk, akik képtelenek vagyunk két ellentmondó buborékot összeilleszteni, átjárhatóvá tenni, hogy megismerjük a dolgok különböző oldalait?

Nem lehetne a buborékjainkat egymásnak megmutatni? Mint egy lakást vagy a helyet, ahol dolgozunk, a várost, amiben élünk, a hitünket, amiért cselekszünk, vagy a tudásunkat és képességeinket, ami értelmet ad a létezésünk élményének?

Te milyen buborékot fújsz? Milyen buboréktól szívsz? Melyik buborékot szereted? Melyik készít ki? A te buborékod határai hová esnek? Tudsz közösködni, kiközösíteni, közösülni vagy bedobni a közösbe a sajátodat más buborékokkal?

Vagy a te buborékod az egyetlen igazság, az univerzális energia-egyenlet, a teljesség törvénye, a lét képlete?

Lehet, hogy mindenkinek ilyen a buborékja. Az viszont biztos, hogy mindenkinek igaza van és mindenki téved. És ez megint egy buborék.

De mindegy is. Egy a lényeg: gyere, és tárd fel nekünk a buborékodat, hogy egyszerre minél több buborékot tudjunk megismerni, megmutatni, bejárni! Itt az új ARC pályázat, és csak rád vár, hogy alkoss, képezz, teremts és legyél büszke a saját buborékodra, a többire meg kíváncsi!

Nyugi. Az ARC is csak egy buborék. De ha hozod a buborékod, még nagyobbra fújhatjuk.

Világ buborékjai, egyesüljetek!

Szabadon választott téma: Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz szabadon!

Magyarország legnagyobb köztéri kiállítása várja szabad gondolataidat és zseniális vizuális ötleteidet!

Alkoss képet, és pályázz!”

Az ARC kiállításnak az elmúlt évekhez hasonlóan idén ismét Újbuda Önkormányzata biztosít majd helyszínt, várhatóan a XI. kerületi Bikás parkban szeptember elején.

Az ARC 2021 kiállítás megnyitása után
A tavalyi ARC-kiállítás a megnyitása után

Az ARC kiállítás idei támogatói között ezúttal is megtalálható a Media1, valamint a Vipcast.hu. A közreműködő, idei ARCOSTÁRSAK teljes listája: Újbuda, HVG, Budapest, DELL, Oázis Computer, Wacom, Samsung, Relatív Reklámügynökség, PDH, Twist Communication, Media1, Kreatív, Funzine, Civil Rádió, Randivonal, szeretlekmagyarorszag.hu, Vipcast, Sziget, Mandala Jógastúdiók, Merida, Medence Csoport, Blup, YAMA, Hammer Agency, szoftver.hu, Godot Galéria, Vince Kiadó, BMC, Bortársaság, Club Mate, Zhao Zhou, Radnóti Színház, Sütipont, Maacraft, Honest Toil, Sasplant, Avokádóim, Ne pazarolj!, civilizacio.net, Budapest Park, Protest Box, Líra, Dumaszínház, Budapest Film Zrt.

A pályázattal kapcsolatos minden információ a facebook.com/arcmagazin, valamint az arcmagazin.hu weboldalakon található meg.

A pályázat szlogenje:

ARC – a képtelenség és arctalanság ellen!

Az ARC kedvelői idén is hozzájárulhatnak, hogy egy hagyományosan szabad kiállítás legyen a 22. tárlat. Az ARC bankszámlaszáma: 16200010-10073090. Külföldről a következő kódok segítségével lehet utalni az ARC-nak: HU87 1620 0010 1007 3090 0000 0000. Swift kód: HBWEHUHB.

A korábbi évek ARC plakátkiállításairól itt érhetők el a Media1 anyagai.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások