fbpx
Halhatatlanok társulata.

Megválasztották a Halhatatlanok Társulatának új tagjait

Idén is az ATV nézői választottak új tagokat. Szegvári Katalin és Érdi Sándor, a társulat alapító tagjai jelentették be tegnap, hétfő este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a díjazottak nevét.

A szakmai kuratórium ajánlása alapján, a közönség szavazata döntött a Halhatatlanok Társulatának új tagjairól – közölte egy keddi, a Media1-hez is eljuttatott közleményében az ATV.

A szavazás lebonyolítását a tévétársaság vállalta, ahogyan a hagyományos lábnyomok elkészítését és kihelyezését is.

A Halhatatlanok Társulatának 2022-es új tagjai:

  • Színésznő: Pásztor Erzsi, Vándor Éva;
  • Színész: Alföldi Róbert, Dunai Tamás;
  • Táncművész: Mihályi Gábor, Bozsik Yvette;
  • Operaénekes: Wiedemann Bernadett, Kolonits Klára.

Halhatatlanok Társulata, 2022.

Az új örökös tagok cipőtalplenyomatát ősszel, ünnepélyes keretek között, a budapesti Nagymező utca Operettszínház előtti részén, a Halhatatlanok sétányán helyezik majd el.

A Halhatatlanok Társulatát a Magyar Televízió egykori kulturális műsorszerkesztősége, a Stúdió kulturális hetilap alkotói, Érdi Sándor és Szegvári Katalin hozták létre 1996-ban, egy portrésorozat ötlete nyomán. A társulat Örökös Tagjait a nagyközönség választja meg azon előadóművészek közül, akikről úgy vélekedik, hogy tehetségükkel, a nemes célok melletti kiállásukkal, valamint a rendelkezésükre álló eszközökkel sokat tettek a kultúráért, a művészetért és a társadalomért.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások