fbpx
Kovács-Czövek Hajnalka a Hungarian Business Leaders Forum új ügyvezető igazgatója.

A Ringier és a Mediaworks korábbi egyik igazgatója lett a Hungarian Business Leaders Forum új ügyvezetője

A szervezet a májusi közgyűlésén két új elnökségi tagot is választott.

Kovács-Czövek Hajnalka lett a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) új ügyvezető igazgatója – közölte a Media1.hu-val a szervezet.

A szakember a médiaiparból érkezik, ahol tapasztalatokat szerzett nemzetközi multinacionális környezetben, valamint hazai médiavállalatoknál.

Pályafutását Hollandiában, az ABN AMRO-nál kezdte pénzügyi területen. Onnan váltott a média világába: Zürichben, a svájci Ringier AG nemzetközi divíziójában (Ringier Publishing Europe) dolgozott projektmenedzsment és üzletfejlesztés területen, számos nemzetközi projekten. Projektvezetőként érkezett a cég magyar leányvállalatához, ahol hamarosan lapigazgatóként folytatta.  Nevéhez fűződik többek között a „TOP magazinok” kiadványsorozat bevezetése a magyar piacra (például a 100 leggazdagabb magyar, az 50 legsikeresebb magyar fiatal, Az 50 legsikeresebb magyar üzletasszony stb.).

Hungarian Business Leaders Forum (HBLF)

Később a Ringier magazin és könyv üzletágának felépítését és vezetését bízták rá. Felsővezető lett, majd a menedzsment igazgatósági tagja is. Később a Mediaworks magazin üzletág igazgatója lett, innen váltott tanácsadó területre, ahol startup és kkv-s tapasztalatokat is szerzett.

Két új elnökségi tag is érkezett a HBLF-hez

  • Blaskó Nikolett a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének elnöke, az Önszabályozó Reklámtestület felügyelőbizottsági tagja. A nevéhez köthető ACG Reklámügynökség a piac egyik vezető ügynöksége. Mind magánemberként, mind üzletasszonyként aktív társadalmi szerepvállaló. A siker fontos alkotóelemének tartja az értékrendet, ami szerint egy szervezet működik. Ennek szellemében az ACG kereskedelmi megbízásai mellett karitatív alapon folyamatosan fejleszt társadalmat érintő, értékteremtő projekteket. Kurátorként segíti itthon az UNICEF munkáját, mecénása a hazai kortárs dizájnnak, divatnak. Folyamatosan előad, mentorál (a HBLF Oscar díjas XMentor programjában is), elkötelezetten támogatja a nők előrejutását az üzleti életben. Első nők között szerepelt a Forbes címlapján, állandó tagja a Forbes legbefolyásosabb magyar nők lista top10-es mezőnyének;
Blaskó Nikolett.
Blaskó Nikolett. Fotó: ACG
  • Hajós Balázs a Schneider Electric Zrt. értékesítési igazgatója, aki a Digitalizációs Munkacsoportért felel a HBLF-en belül, és fontos feladatának tekinti a hazai gazdaság és vállalkozások digitális átállásának támogatását.  A HBLF újonnan formálódó digitális munkacsoportja több olyan területet is azonosított, amelyek erősítésével jelentős előrelépést lehet elérni a digitális átállásban. Ezen területek közé tartozik a többi között az oktatás, a piaci szereplők közötti együttműködés, valamint az innováció támogatása.
Hajós Balázs, a Schneider Electric Zrt. értékesítési igazgatója.
Hajós Balázs, a Schneider Electric Zrt. értékesítési igazgatója. Fotó: HBLF

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Kovács-Czövek Hajnalka a Hungarian Business Leaders Forum új ügyvezető igazgatója. Fotó: HBLF
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások