fbpx
Magyar Narancs

Helyreigazítást közölt a Magyar Narancs

Összesen két valótlanságot kellett helyreigazítania a lapnak.

Egy hétfőn publikált helyreigazításban közölte a Magyar Narancs, hogy az „Egy szántóföldre van bejegyezve a sarkadi polgármester feleségének állami pályázaton győztes egyesülete” címmel, 2022. április 20. napján megjelent írásában valótlanul állította, hogy nem lehet tudni, az írásban hivatkozott pályázaton elnyert összeget az Egészségünkért Sport- és Kulturális Egyesület mire fordította.

A helyreigazítás szövege szerint „az egyesület honlapján közzétett adatokból megállapítható, hogy a pályázaton elnyert összegből az egyesület telephelyet vásárolt” – fogalmazott a lap.

Emellett az említett írás azon állítása is valótlan volt, hogy az Egészségünkért Sport- és Kulturális Egyesület székhelye egy művelés alatt álló szántóföldre van bejegyezve.

„Az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint az egyesület székhelyéül szolgáló ingatlan kivett majorként van nyilvántartva, az nem azonos az írásban közzétett fényképen szereplő ingatlannal” – olvasható a helyreigazító közleményben.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások