fbpx
Magyar Telekom

Új tévécsatorna jelent meg a Telekom kínálatában

Ezentúl a Magyar Telekom előfizetőinek is elérhető a HGTV.

A lakberendezési és életmódcsatorna, a HGTV tulajdonosa, a Warner Bros. Discovery erről közleményben értesítette a Media1-et ma, szerdán.

A HGTV szórakoztató és inspiráló családi történeteket, ingatlan- és felújítási szakértői tanácsokat és látványos otthon-átalakításokat mutat be nézőinek. Az Egyesült Államokban 88 millió háztartást ér el, ezzel a tíz legerősebb kábeltévés csatorna között szerepel – írja a Warner Bros. Discovery.

Az indulást követő első hónapban, május 2. és június 1. között a HGTV ideiglenesen elérhető a Magyar Telekom IPTV, Telekom TV és multiscreen minden előfizetője számára, a Nyilvános csomaggal rendelkezők kivételével. A nézők ezáltal beleláthatnak a csatorna kínálatába.

Júniustól a HGTV az április 13-án indult új Telekom TV csomagok (kivéve a Nyilvános csomag és az S csomagok előfizetői) számára továbbra is elérhető lesz.

A csatornabővülést Alexandru Silanovici, a Warner Bros. Discovery romániai és magyarországi kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója és Haász Orsolya, a Magyar Telekom tartalombeszerzési területének vezetője jelentette be.

A HGTV olyan ismert műsorok mellett mint a Házvadászok és a Scott testvérek főszereplésével vagy vendégszereplésével készült sorozatok – mint a Brother Vs. Brother, a Híresek és hálásak vagy a Kerületi kihívás – a csatorna májusban és júniusban több más új műsort is képernyőre tűz.  Ezek a következők:

Olcsó régi házak – Az ingatlanmániás Elizabeth és Ethan Finkelstein egy újabb adag olcsó régi házra vadászik, amelyeket népszerű közösségi oldalaikon is megoszthatnának követőikkel. Kutatómunkájuk során igazi történelemrajongók által felújított házakkal találkoznak.

Verjünk gyökeret! – Ben és Cristi Dozier házakat épít, tervez és újít fel a coloradói Pagosa Springsben. A házaspár egyedülálló és személyre szabott megoldásaival mindig valami olyat nyújt ügyfeleinek, amire azok nem is számítottak.

Rázd fel az otthonod! – Kele Dobrinski és Christina Valencia, a lakberendező házaspár profin hangolja össze az eltérő ötleteket. AZ epizódokban végigkövethetjük, ahogy a teljesen eltérő elképzelésekből hogyan hoz ki a házaspár az összes tulajdonosnak tetsző igazi álomotthont.

Még több hírt talál a Media1-en. Megtalál minket Facebookon, valamint kérheti híreinket Telegram applikációba is, hogy garantáltan ne maradjon le a legújabb történésekről.

 

Borító: Magyar Telekom. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */