fbpx
Motivators.hu

Litkai Gergellyel, Mogács Dániellel és további 27 személlyel indult el a Motivators.hu

Három kategória (üzleti élet, sport, kultúra) világából lehet ismert emberektől motivációt meríteni az oldalon, mely kimondottan vállalkozásoknak szóló csomagokat is forgalmaz.

Elindult a Motivators.hu weboldal, ahol a magyar közélet sikeres szereplőitől kérhetnek motivációs üzeneteket vagy beszélgetéseket az ügyfelek – derült ki a portál egy szerdai, a Media1-hez is eljuttatott közleményéből.

Mint írták, a rendszer lényege, hogy a kiválasztott motivátor pár perces, személyre szóló videóüzenetben, vagy akár élő, online beszélgetésben áll a megrendelő rendelkezésére. A szolgáltatás összesen 29 motivátorral indult el, de számuk a jövőben folyamatosan nőni fog, és a kínálat is változik majd – írták.

Vállalkozásoknak szóló csomagok is vannak

Az oldalon három kategóriába sorolják a motivátorként elérhető embereket: az üzleti élet, a sport és a kultúra világából is kapható egy adag inspiráció, ennek formája pedig a megrendelőkön áll.

A Motivators.hu kimondottan vállalkozásoknak szóló csomagokat is forgalmaz. Cégként nem csak a már említett lehetőségek érhetők el, de akár rendezvényekre is hívható motivátor, aki élőben, a munkatársak vagy üzleti partnerek gyűrűjében ad inspirációt.

„Sokat dolgoztunk azon, hogy a Motivators.hu megvalósuljon, mert személyes tapasztalatból tudjuk, mennyire fontos a megfelelő inspiráció, akár magánszemélyként, akár vállalkozóként. Hiszünk benne, hogy országosan ismert szakembereink mindenkinek segíthetnek megtalálni azt a motivációt, ami a mindennapokban és kiemelt életesemények előtti akadályok elhárításában is ügyfeleink érdekét szolgálja”

– mondta Gáll Szabolcs, a portál alapítója. A társadalmi ügyek mellett is kiállnak: a vásárlók minden egyes motivátor felbérlésével egy általuk választott szervezetet is támogathatnak.

A Motivators.hu néhány motivátora.
A Motivators.hu néhány motivátora.

Ők a motivátorok

A Motivators.hu-n az alábbi 29 motivátor érhető el:

Lubics Szilvia ultrafutó; Szabó Kimmel Tamás színész; Litkai Gergely stand up humorista; Elek Ferenc színész; Mogács Dániel stand up humorista, színész, gamer; Bánhidi Brigitta leadership coach, vezetőfejlesztő, „Az Év Coacha” 2012; Decsi András vívó mesteredző; Sterczer Hilda hegymászó; Tatár Csilla producer, szerkesztő, műsorvezető; Varga Zsolt vezetőedző; Törőcsik Franciska színésznő; Ugyan Anita hegymászó; Hajdú Balázs stand up humorista; Rasovszky Kristóf úszó; Csipes Tamara olimpikon; Grecsó Zoltán táncművész, táncpedagógus, life coach; Simonyi Balázs filmrendező, futó; Apró Anna befektető; Axente Vanessa topmodell; Nagy Anna jógaoktató; Gryllus Dorka színésznő; Alföldi Róbert színész, rendező; Nyáry Luca író, slammer, aktivista; Szilágyi Áron vívó; Szily Nóra pszichológus, executive coach, újságíró; Siklósi Gergely olimpikon, vívó; Szobácsi Gergő stand up humorista; Döbrösi Laura színész; Elek Péter stand up humorista.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Motivators.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások