fbpx
A besúgó negyedik része.

Megelőzte A besúgó a Batman-film nézettségét az HBO Maxon – megérkezett az utolsó rész, a Media1 vendége a producer és a látványtervező

Felülmúlta a várakozásokat A besúgó című, az 1980-as évek Magyarországán játszódó, a fikciót a valósággal vegyítő, hazai gyártású film sikere.

A mai, pénteki napon közzétette az HBO MAX A besúgó című, magyar fejlesztésű sorozat első évadának utolsó, 8. részét.

Ebből az alkalomból az HBO / WarnerMedia közleményt küldött a Media1-nek, melyben azt írták, hogy a Szentgyörgyi Bálint, Miklauzic Bence és Mátyássy Áron rendezte sorozat felülmúlta az elvárásaikat, mivel áprilisban messze a legnézettebb tartalom lett az HBO Maxon – a sorozatok mellett a filmek terén is, előzve a Batman-filmet is.

A 8 részes sorozat április elején debütált a streaming platformon, és a szériát összesen 61 országban láthatják a nézők, köszönhetően a feliratozásnak.

A Media1 Podcast következő vendége A besúgó stábjából Závorszky Anna producer és Láng Imola látványtervező. A beszélgetésből, melyet a jövő héten teszünk közzé a Media1.hu-n, sok kulisszatitok is kiderül majd az HBO-s szériával kapcsolatban.

A besúgó 8. részének forgatása.
A besúgó 8. részének forgatása. Fotó: WarnerMedia

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: a besúgó negyedik része. Fotó: WarnerMedia
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások