fbpx
TheSoul Publishing.

Budapesten nyit irodát a TheSoul Publishing, a világ egyik legnagyobb tartalomgyártója

A TheSoul Publishing vállalat Budapest 11. kerületében, a Dorottya Udvarban nyitja meg legújabb stúdióját.

Erről csütörtökön e-mailben tájékoztatta a Media1-et a vállalat.

Azt írták, 120 új pozíciót hirdetnek meg a budapesti központjukban a stúdió és az irodák működtetéséhez, olyan munkakörökben mint videógyártás, dizájn, IT, irodavezetés, üzemeltetés és HR.

A TheSoul Publishing budapesti stúdiója részben a vállalat meglévő platformjaira, köztük a globális 5-Minute Crafts csatornára fog összpontosítani. Emellett több kísérleti és startup projekt megvalósulásának is teret ad majd, amelyekben a virtuális valóság, a videójátékok, az animáció és a digitális zene kap főszerepet.

TheSoul Publishing
Fotó: TheSoul Publishing.

A vállalat portfóliójának részét képezi a 5-Minute Crafts mellett a Bright Side, a 123 GO!, az Avocado Couple, a La La Life, a Slick Slime Sam, a Polar és számos más csatorna.

„A TheSoul Publishing dinamikusan növekszik. A legjobb helyszíneket keressük a stúdióbővítések során, Budapest pedig több szempontból is tökéletesnek bizonyult, ugyanis nagyszerű kreatív közösséggel találkoztunk itt. Az új stúdiónak kulcsfontosságú szerepe lesz jövőbeli fejlődésünkben, hiszen továbbra is emberek milliárdjait szeretnénk szórakoztatni világszerte”

– nyilatkozta Arthur Mamedov, a TheSoul Publishing operatív igazgatója.

„Több mint ezer fővel bővült a csapatunk tavaly, és alig várjuk, hogy újabb embereket vehessünk fel. Korszerű budapesti stúdiónk minden bizonnyal vonzó lesz a régió tehetségei számára. Az ilyen beruházások miatt maradhat a TheSoul az iparág élvonalában, és csakis így képes új utat törni a digitális térben”

– tette hozzá Aleksandra Sulimko, HR vezető.

A magyarországi és nemzetközi nyitott pozíciók, valamint a további részletek a cég karrieroldalán találhatók.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: TheSoul Publishing
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások