fbpx
Nők Lapja több más női lap társaságában egy újságosnál

Gyakornoki programot indít a Nők Lapja

Több területre is lehet jelentkezni a laphoz.

Pályakezdőket és akár többéves szakmai gyakorlattal rendelkező kollégákat keres gyakornoki programjába a Nők Lapja magazin szerkesztősége – közölte egy szerdai, a Media1-hez is eljuttatott közleményében a Central Médiacsoport.

Mint fogalmaztak, olyan jó tollú, széles látókörű újságíró-jelölteket vagy újságírókat, illetve kreatív vizuális, videós és social media szakembereket várnak, akik július 1. és szeptember 30. között legalább heti 16 órában belekóstolnának a szerkesztőségi munkába.

Hangsúlyozták: a munkaidő rugalmas, egy része home office-ból is megoldható, de fontosnak tartják, hogy a jelölt bekapcsolódjon az értekezleteken a szerkesztőségi nyüzsgésbe is.

A jelenlegi főszerkesztő is egy riportpályázaton került először kapcsolatba a Nők Lapjával

Felidézték: a magazin főszerkesztője, Vass Virág egy riportpályázatnak köszönhetően, elsőéves egyetemistaként bizonyíthatott először a hetilap szerkesztőségében – most az ő vezetésével indítják el a gyakornoki programot.

„Mi a Nők Lapja műhelyében hiszünk abban, hogy korrektül értelmezni a világot, segíteni, hogy az emberek tájékozottságban, tehát szellemi szabadságban éljenek, nagyon szép hivatás. Tehetséges, szellemes, izgalmas személyiségű emberektől tanulhattam és tanulok a mai napig. Ezt a hatalmas lehetőséget, amit tőlük kaptam, most velük együtt szeretném továbbadni”

– mondta el a főszerkesztő.

Vass Virág, a Nők Lapja főszerkesztője
Vass Virág, a Nők Lapja főszerkesztője. Fotó: Central Médiacsoport

Így lehet jelentkezni

Jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel, valamint a tevékenységi körnek megfelelő pályaművekkel lehet. A zsűri a jeligével ellátott pályázatok közül legfeljebb tízet választ ki, a kiválasztott pályázókkal szóban is elbeszélgetnek, és a két kör alapján választanak ki legfeljebb négy gyakornokot, akik fizetést is kapnak a munkájukért.

További információk és a jelentkezés feltételei a karrier.centralmediacsoport.hu oldalon olvashatók.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Nők Lapja több más női lap társaságában egy újságosnál. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások