fbpx
Jordan Klepper a The Daily Show Magyarországról készült epizódjában.

A magyar Comedy Central is bemutatja az amerikai The Daily Show Magyarországról készült epizódját

A közel félórás riportban Jordan Klepper ered a magyar demokrácia nyomába.

Magyarországra látogatott a Comedy Central The Daily Show című amerikai infotainment műsora, mely egy különkiadásban számol be a magyarországi politikai életről és az áprilisi országgyűlési választásokról, humoros formában – számolt be a Paramount kedden.

Mint azt a Media1-hez is eljuttatott közleményükben kifejtették, április 30-án, azaz most szombaton 23 órától a magyar nézők is láthatják a rendhagyó epizódot a Comedy Centralon, méghozzá a színművészként és zenészként ismert Molnár Áron narrációjával, tehát magyar nyelven.

A műsort Trevor Noah dél-afrikai származású komikus vezeti. A show a humor eszközét használva évtizedek óta foglalkozik a világ legkülönfélébb társadalmi és politikai kérdéseivel.

A különkiadás a „Jordan Klepper a magyar demokrácia nyomában” címet viseli, és a közel félórás riportban a magyar politikai élet jobb- és baloldalának szereplői egyaránt szerepet kapnak benne.

„Jordan Klepper feltárja azt a különös párhuzamot, ami a hazai kormányoldal és az amerikai trumpisták között húzódik – vajon a magyar politikai színtér miért ilyen kedves az egykori amerikai elnök követői számára?”

– fogalmaztak a közleményben.

A Comedy Central egyébként hozzájárult, hogy a riport angol nyelvű riportját a Media1 addig is megmutassa. Íme.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Jordan Klepper a The Daily Show Magyarországról készült epizódjában. Fotó: Paramount
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások