fbpx
Köböl Anita, az ATV Start új műsorvezetője

Új műsorvezető csatlakozik az ATV reggeli műsorához Holló Márta utódjaként

Az új műsorvezető áprilist 25-től lesz látható az ATV Startban.

Krug Emília, Gajdos Tamás és Kárász Róbert mellé csatlakozik az ATV Start csapatába a fiatal televíziós, Köböl Anita.

Köböl Anitának több mint tíz éves televíziós múltja van, végigjárta a szakmai ranglétrát, pályafutását gyakornokként kezdte, később riporterként, majd felelős szerkesztőként dolgozott. A műsorvezetés számára igazi szerelem, vezetett magazin- és infotainment műsorokat is. A TV2 után tavaly igazolt az ATV Csoporthoz tartozó Spirit FM-hez, ahol #nofilter – Nők, filter nélkül címmel jelentkezik műsora, ami a rádió mellett a YouTube-on is megtekinthető – áll az ATV szerdai, a Media1-nek is megküldött közleményében.

Tudatták azt is, hogy Köböl Anita a televíziós feladatai mellett továbbra sem szünetelteti a Ferencvárosi Torna Clubnál (FTC / Fradi) végzett munkáját.

Köböl Anita intenzíven készül az új televíziós kihívásra, hetek óta az ATV Start szerkesztőivel egyeztet a reggeli élő adásokról.

Köböl Anita elmondta:

„Fantasztikus időszakot élek az elmúlt másfél- két évben, úgy a magánéletemben mint szakmailag, amelynek most egy újabb mérföldkövéhez érkeztem. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a vezetőség bizalmat szavazott nekem és új szakmai kihívások elé állhatok az ATV Start műsorvezetőjeként. Nagyon keményen készülök az új feladatomra, képzem magam, tréningen veszek részt, hiszen hiába az elmúlt 12 éves televíziós tapasztalatom, a műsor jellege és tematikája megkívánja tőlem a megfelelő szakmai- és tudásbeli felkészültséget. Holló Mártit követem a műsorvezetői székben, és nagyon megtisztelőnek érzem, hogy ő is ajánlott engem a televízió vezetőinek, akiknek tetszett a próbafelvételem, és egy ilyen fantasztikus lehetőséget ajánlottak.  Egy nagyszerű csapat vár, bízom benne, hogy jó tagja lehetek és a nézőket is a legteljesebb módon informálhatom majd.”

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója hozzátette:

„Köböl Anita már bizonyított a Spirit FM-en, műsora nagyon népszerű, és a sajtó is gyakran szemlézi a beszélgetéseit. Személyében egy igazi csapatjátékost üdvözölhetünk az ATV-nél, aki fiatalos lendülettel készül új feladatára. Látjuk rajta, hogy szeretné elnyerni az ATV-nézők bizalmát. Egy televízió sosincs készen, Köböl Anita pedig egyik fontos része csatornánk tavaszi megújulásának.”

Köböl Anita elődje, Holló Márta néhány héttel ezelőtt távozott az ATV csapatából, és elfogadta a Magyar Telekom marketingigazgatói állását.

Az ATV Start minden hétköznap reggel 6 óra 25 perctől jelentkezik az ATV-n.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások