fbpx
FIFA Plus

FIFA+ néven új streamingszolgáltatást indított a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség

A platformon régi világesemények mérkőzései, statisztikák és hírek tekinthetők meg.

A FIFA bejelentette, hogy ingyenes, azonban nem reklámmentes streamingszolgáltatást indított – írja a hvg.hu. A FIFA+ névre keresztelt platformon élőben közvetítenek mérkőzéseket, továbbá a szolgáltatás dokumentumfilmeket és saját gyártású sorozatokat is kínál.

A szolgáltatással kapcsolatban a FIFA azt ígéri, hogy évente nagyjából 40.000 mérkőzést lehet majd nézni élőben. Induláskor azonban csak körülbelül 1.400 közvetítést kísérhetnek figyelemmel a felhasználók. Később ezt a számot havi 4.000-re bővíti majd az ígéretek szerint a szövetség.

A platform – mely elérhető ide kattintvaingyenes, azonban hirdetésekkel teli, valamint a legnívósabb bajnokságok találkozói nem lesznek elérhetők, helyettük kisebb bajnokságok, például a dán vagy a lengyel mérkőzéseket fogják közvetíteni. Emellett a 2022-es világbajnokság sem lesz elérhető élőben a szolgáltatáson, ugyanis annak közvetítési jogát mát értékesítették.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: FIFA+

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások