fbpx
Ostrom - Tarjányi válaszol

Interaktív műsort indított a Spirit FM – videós szolgáltatást is indítanak

Élőben válaszolnak a hallgatók kérdéseire az orosz-ukrán háború kapcsán a Spirit FM nemrég indult Ostrom című műsorában. A stúdióban Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő elemzi a háború legfrissebb híreit minden pénteken délután 17 órakor. 

Az Ostrom című műsor olyan interaktív rádiós program, amelyben élőben reagálnak a hallgatók kérdéseire. A műsorban szó esik arról, mire készül Vlagyimir Putyin orosz elnök, milyen erővel rendelkezik az ukrán hadsereg, de megbeszélik azt is, hogy milyen károkat okozhat egy eltévedt drón. Mit tehet a NATO, vagy kell-e tartani attól, hogy a háború átlépi Ukrajna határát? Ezekre a kérdésekre is keresik a választ a műsor készítői.

„Mindenkinek van legalább egy kérdése a háború kapcsán. Azt vettük észre, hogy nagyon sok a tévhit, hogy az emberek félnek, és nem értik pontosan, mi történik a szomszédban. Ezért találtuk ki, hogy egy hiteles szakértővel rendelkezésre álljunk minden héten. Tarjányi Péter nemcsak a háborúról ad pontos képet, az éppen aktuális biztonságpolitikai kérdéseket is érintjük. Például, hogy hogy lehetséges, hogy az oroszok megfigyeljék a Külügy oldalait? Vagy hogy lehet eligazodni a »fake news« világában”

– nyilatkozta Vogyerák Anikó, az Ostrom című műsor műsorvezetője egy pénteki közleményben, melyet a Media1-nek is megküldtek.

Az Ostrom című műsort a Spirit FM a Facebook-oldalán is élőben közvetíti. Már az első két adásra is több száz kérdés érkezett, és csaknem 30 ezren követték élőben a műsorokat, említi a közlemény.

Az ATV Csoporthoz tartozó rádió programigazgatója szerint ez a formátum a jövő, vagyis egyre több műsort szeretnének élőben adni a közösségi oldalakon.

„A Spirit FM 7 órás választási műsorfolyamát is végig élőben adtuk. Összesen csaknem 60 ezren követték a műsorunkat a közösségi média felületeinken. A stúdióban Vona Gáborral és Somogyi Zoltánnal elemeztük az eredményeket, de élőben kapcsoltuk Orbán Viktor és Márki-Zay Péter beszédét is, és az ATV-vel való szoros együttműködésnek köszönhetően minden politikai párttól bejelentkeztek az ATV riporterei. A rádió életében ez volt az első ilyen típusú műsor, ezért külön öröm számomra, hogy meg tudtunk felelni a hallgatóink elvárásainak”

– mondta el Korvin Tibor.

A Spirit FM azt tervezi, hogy a jövőben egyre több műsorával jelenik meg a videós platformokon is – olvasható a közleményükben.

További hírek érhetők el a Media1-en. 

Csatlakozzon hozzánk Facebookon, valamint iratkozzon fel hírlevelünkre! Kérheti híreinket az új Telegram-csatornánkon keresztül is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások