fbpx
A 24.hu bookazine-ja, A Riporter

A Riporter címmel nyomtatásban is megjelent a 24.hu

Az online hírportál 144 oldalas cikkválogatást adott közre bookazine formájában.

A Riporter címmel megjelent, látványosan illusztrált kiadványba a 24.hu szerkesztősége olyan riportokat, beszélgetéseket és fényképes beszámolókat válogatott be, amelyek a szerkesztőség szerint évek múltán is mesélnek majd napjaink Magyarországáról, és életünk időtálló lenyomatai lesznek – derül ki a Media1-nek megküldött közleményből.

A kiadványban többek között a Velencei-tó és a kisoroszi szigetcsúcs sorsáról, egy expüspök által felkarolt nógrádi faluról és a kórházi covid-osztályok csata utáni képéről is riport található.

A Riporter, a 24.hu bookazine-jának borítója
A Riporter, a 24.hu bookazine-jának borítója

Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője így fogalmazott a Riporter beköszönőjében:

„Tökéletesen elvarázsol a digitális újságkészítés azonnalisága, pillanatkészsége, alkalmazkodóképessége, az adatgazdagság, amelynek köszönhetően jobban érthetjük olvasóinkat. De közben persze azért tökéletesen elvarázsol a printlapok léte, a papír illata, hogy képes egy adott ponton összegző tudást adni úgy, hogy az olvasónak kontextust is kínál. Azaz legvégülis van képessége arra, hogy megállítsa az időt. Márpedig a 24.hu című újságnak is megannyi olyan tartalma van, amely nem a pillanatnak, hanem az örökkévalóságnak szól. Mert elbeszéli, milyen hely volt Magyarország és a világ 2021-ben. Nekünk már az az újság, amit írunk, s bármelyik eszközön, bármikor hozzáférhető. De pontosan tudjuk, honnan jövünk: onnan, ahol újság az volt, amit kinyomtattak. Amit ugyanazok készítettek, mint a mai lapokat. Ugyanazok írják ma is azokat a sokáig emlegetett cikkeket, ugyanazok készítik azokat a sokáig emlegetett képeket: a riporterek.”

A 24.hu bookazine-jában helyet kaptak érdekes beszélgetések is, például a tavalyi év irodalmi Nobel-díjasával, bencés szerzetesekkel és egy rabbiként, illetve olimpikonként is bemutatkozni képes kukással, de olvashatunk interjút Gulyás Márton politikai aktivistával, a Partizán műsorvezetőjével, Hadházi László humoristával, valamint Herendi Gábor filmrendezővel is.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások