fbpx
Juventus Rádió.

Megkezdte működését a Juventus Rádió – jogvita várható a név körül

Korábban 1989 és 2015 között működött ilyen néven rádió Magyarországon, de most nem ugyanaz a tulajdonos és interneten működik.

Az online Danubius Rádió és BDPST ROCK tulajdonosa elindította harmadik csatornáját, a Juventus Rádiót ma, április 4-én, hétfőn 0 órakor – idézi az MTI OS az üzemeltető közleményét.

A Juventus brand újraindításáról korábban a Media1 is beszámolt; a rádiót a Soundplus Kft. üzemelteti, melynek a tulajdonosa Szabó Marcell.

A hétfői közlemény hangsúlyozta: az új Juventus Magyarország első chillout poprádiója, közép- és lassú tempójú popzene szól rajta éjjel-nappal, politika és bulvár nélkül.

A korábbi Juventus Rádió 1989-től működött 2015-ig, amikor a Radu Morar érdekeltségébe tartozó Tematic Media Group felvásárolta azt, majd átnevezte Sláger FM-re. Mint azt a korábbi hírünkben is hangsúlyoztuk, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szerint a Tematic Media Group jelenleg is érvényes védjegyjogosultsággal rendelkezik a Juventus Rádió név használatára – a Media1 információi szerint a Soundplus Kft. nem kapott jogot a névhasználatra. A Tematic Media Group nem nyilatkozott a megkeresésünkre.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások