fbpx
Juventus Rádió

Juventus Rádió néven indul új netrádió

Ugyanaz a cég indítja el a médiaszolgáltatást, aki az internetes Danubius Rádiót és a BDPST ROCK-ot is működteti.

Közleményben tudatta a Media1.hu-val Szabó Marcell, a Soundplus Kft. tulajdonosa, hogy április 4-én 0 órától elindítja a vállalkozása a meglévő online Danubius Rádió és BDPST ROCK mellé harmadikként a Juventus Rádiót, ami egy chillout poprádió lesz.

A közlemény szerint „nyugis, közép- és lassú tempójú popzene szól majd éjjel-nappal, politika és bulvár nélkül.”

Az üzemeltető hosszú távú célja alternatívát nyújtani: a hagyományos rádiózás és a streaming oldalak közé pozicionálja a három online csatornát.

Az új Juventus Rádió a hallgatók segítségét kéri zenei kínálata összeállításában, vagyis a hallgatók is beleszólhatnak abba, mi szóljon. Március 1-jétől, mától április 3-án éjfélig várják a dallistákat e-mailben az [email protected] címre.

Az eredeti Juventus Rádió 1989-től volt hallható az éterben egészen 2015-ig, amikor is a jogait a Radu Morar érdekeltségébe tartozó Tematic Media Group vásárolta meg, majd a rádiót Sláger FM-re keresztelte át, így a korábbi márkanév eltűnt a rádiós piacról. Ezt a nevet hozza most vissza Szabó Marcell kft.-je. A fejlemény azért érdekes, mivel a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szerint a Juventus Rádiót felvásárló Tematic Media Group jelenleg is érvényes védjegyjogosultsággal rendelkezik a Juventus Rádió név használatára. Arról egyelőre nincs hírünk, hogy a Soundplus Kft. megegyezett-e a névhasználatról a védjegyjogosult Tematic Media Grouppal.

További hírek

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások