fbpx
tévé távkapcsoló

Jelentősen megváltozik az RTL Klub hétköznap esti műsorrendje

Több ponton is módosul az RTL Klub hétköznap esti műsorrendje április 11-től, jövő hét hétfőtől. Az egyik legjelentősebb változás, hogy késő estére teszik át a Hotel Margaret című saját gyártású sorozatot.

A SorozatWiki szerint a fenti időponttól kezdődően a Fókusz – noha változatlanul 18:55-kor kezdődik majd – 5-10 perccel rövidebb lesz, és utána 20 órakor a Keresztanyu követi majd.

Ezt követően A mi kis falunk kerül majd képernyőre, 21:05-ös kezdéssel. A sorozatot az 5. évad 6. részétől kezdik vetíteni.

Lényegesen, egy órával későbbre kerül az RTL Híradó késő esti kiadása, mely április 10-től 22:20-tól lesz látható. További változás, hogy a január végén debütált Hotel Margaret egészen későn, csak 22:50-kor fog kezdődni.

Hotel Margaret, az RTL Klub új napi krimisorozata
Hotel Margaret, az RTL Klub új napi krimisorozata

Ezt követően a XXI. Század és a Házon Kívül már szó szerint éjjel kerül majd képernyőre; előbbi hétfőn, éjfél után 10 perccel, míg utóbbi keddenként, éjfél után néhány perccel kezdődik majd.

Ezek az okok állhatnak a műsorváltozás hátterében

A portál megnevezte a lehetséges okokat is, hogy miért változtathatott az RTL ennyi ponton a hétköznap esti műsorrenden.

Az utóbbi időben kevesebben voltak kíváncsiak a késő esti RTL Híradóra, továbbá a konkurens TV2-n véget ér az Exatlon Hungary, és indul a Szerencsekerék új évada, valamint a Doktor Balaton 3. szezonja is. A Hotel Margaret nézettsége is bezuhant, mely szintén indokolhatja, hogy ennyire későre rakták a napi sorozat vetítéseit.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: unsplash
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások