fbpx
Hotel Margaret, az RTL Klub új napi krimisorozata

Indul a Hotel Margaret, az RTL Klub új saját gyártású napi krimisorozata, itt az előzetes és a premier időpontja

Bejelentette az RTL Klub az új napi sorozatának kezdési időpontját., és közzétette az első előzetesét is.

Január 31-én 21:10-kor lesz a Hotel Margaret című új napi sorozat premierje az RTL Klub képernyőjén. Ez az a széria, amellyel az RTL az Ötvös Csöpi filmek hangulatát szeretné visszahozni a tévéképernyőkre. A tévésorozatot az a Scripted Productions készíti, amely a Keresztanyu című sorozat és a Drága örökösök gyártójaként is ismert. A Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere, Hámori Barbara jegyzi a Hotel Margaretet is, aki nemrég a Media1 podcast- és rádióműsorában már sok érdekességet elárult a Hotel Margaret kapcsán.

Az új, krimi műfajú sorozat teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült. A jelenetek jelentős részét a Balatonnál, Tihanyban forgatták.

A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak.

A Hotel Margaret azért is kuriózumnak számít, mivel mostanáig még nem volt példa arra, hogy krimi műfajú napi sorozat legyen tévéképernyőn.

A széria alkotói elmondása szerint (és ez látszik az előzetesen a Media1 által már látott néhány rövid részletben is) egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, számos nem várt fordulattal és sok humorral.

A sorozat címszerepét Tóth Judit alakítja, szerepel továbbá benne Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán és még sok más színész.

Íme a Hotel Margaret előzetese.

További hírek találhatók a Media1-en

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások