fbpx
Disney+, Disney Plus.

Bejelentették a Disney+ magyarországi indulásának időpontját és az árazását

A Disney Plus magyarországi indulása 77 nap múlva lesz.

Idén nyártól 42 országban, 11 új területen indul el a Disney+, a The Walt Disney Company streamingszolgáltatása. A Disney+ (Disney Plus) Magyarországon június 14-én indul – derül ki a médiavállalat a Media1-nek is megküldött keddi közleményéből.

A szolgáltatás ára havi előfizetés keretében 2.490 forint lesz. Az éves előfizetés 24.900 forint lesz.

Ezeket nyújtja majd a Disney+

A Disney+ streamingszolgáltatás kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található. A választékban az általános szórakoztatást biztosító Star is képviselteti magát.

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetők lesznek majd, úgy, mint a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” Jon Favreau író–producertől. A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios „Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Holdlovag
Holdlovag

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

CRUELLA / Szörnyella
Emma Stone Cruella (Szörnellya). Fotó: Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved

Az előfizetők az általános szórakoztató tartalmak széles kínálatából válogathatnak: megnézhetik például az Oscar-díjra jelölt „Free Guy” akcióvígjátékot, a főszerepben Ryan Reynolds-dzal, „A Simpson család” és „A Grace klinika” ikonikus sorozatokat, vagy épp a National Geographic-tól a „Jeff Goldblum világa” című sorozatot. Az első évadban Jeff Goldblum elkaluzolja a nézőket egy szórakoztató, intellektuális, játékos utazásra: a 12 részes sorozat minden egyes epizódjában egy hétköznapi tárgyat, érdekességet vizsgál meg, hogy megmutassa milyen összefüggések, milyen lenyűgöző tudományos, történelmi ismeretek húzódnak meg a háttérben.

The Simpsons
THE SIMPSONS: (L-R) Snowball II, Lisa, Marge, Maggie, Santa’s Lil’ Helper, Homer and Bart on THE SIMPSONS on FOX. THE SIMPSONS ™ and © 2008 TTCFFC ALL RIGHTS RESERVED.

A Disney azt ígéri, hogy a felhasználók kiváló képminőséget kapnak majd akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

További információkat a Disneyplus.com oldalon közölnek.

Még több hír található a Media1 oldalon.

Csatlakozzon hozzánk Facebookon, valamint iratkozzon fel Telegram-hírcsatornánkra, hogy ne maradjon le a legújabb híreinkről!

Borító: depositphotos.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások