fbpx
hűtő

Különleges hűtőszekrények, amelyekről talán még nem is hallottunk (x)

Az élelmiszerek és az italok megfelelő tárolása egészségünk szempontjából elengedhetetlen. Azonban a technológia és a dizájn fejlődésének hála egészen speciális hűtőszekrényeket is megtalálunk a szaküzletekben. Ha szeretnénk különleges megjelenésű hűtővel feldobni a konyhánkat, semmi akadálya.

Azonban nem csupán külső jellemzők tehetik speciálissá a fridzsidereket, hanem a formabontó elosztásuk vagy a szokatlan funkciójuk is. Hiszen vannak olyan ételek, italok és további élvezeti cikkek, amelyek hűtést igényelnek. Az alábbiakban megismerhetünk néhány nem mindennapi készüléket, amelyek akár a mi otthonunkban is helyet kaphatnak.

Színes hűtőszekrények trendi konyhákba

A konyhabútorokat akár készen, akár egyedi tervezés alapján tulajdonképpen a szivárvány minden színében elérhetjük. Játszhatunk a fényekkel, hiszen matt vagy akár magasfényű bútort is vásárolhatunk. Számos otthonban nem egy külön kamrában, hanem a konyhában kap helyet a hűtőszekrény.

Az onlineMárkaboltok hűtőszekrényeinek színei tökéletesen illeszkedhetnek a legmeglepőbb árnyalatú konyhákba is. Amellett, hogy a különféle árnyalatok feldobják az otthonunkat, strapabíró anyagból készülnek a hűtők. Így nem kell attól tartanunk a világosabb modellek esetében sem, hogy a kezünk nyoma vagy a karcolások meglátszanak rajtuk.

Side-by-side hűtőszekrények

Nem csupán színekkel érhető el a trendi hatás a hűtőszekrények esetében. A kétajtós, úgynevezett side-by-side hűtőszekrények is rendkívül jól mutatnak a konyhában. Ennek a típusnak az elosztása igazán változatos lehet. Kaphatóak olyan modellek, amelyeknek mindkét oldala hagyományos hűtőtér.

Emellett elérhetőek felemás típusok, amelyeknek egyik ajtószárnya mögött hűtő, a másik mögött fagyasztó található. Sőt, nem csupán kétajtós, hanem négyajtós side-by-side hűtőszekrények is elérhetőek. S ha mégis szeretnénk egy kicsit színesebb fazont, akkor a króm helyett válasszunk fekete fridzsidert.

A borok különleges hűtési igényei

A külső megjelenés mellett a hűtőszekrényeket a hűtendő termékek is különlegessé tehetik. Hiszen nem minden lakásban találunk például borhűtőket. Nem kell azonban jelentős borgyűjteménnyel rendelkeznünk ahhoz, hogy számunkra is jó szolgálatot tegyen egy ilyen készülék.

A borhűtők belső kialakítása és működése kifejezetten a borospalackok tárolására és hűtésére alkalmas. Szabadon álló és beépíthető kivitelben is vásárolhatunk borhűtőt, sőt, bortemperáló készüléket is. Ez utóbbi többféle hőmérsékleti zónával rendelkezik, különféle borok számára.

Mire való a humidor?

A humidor az egyik legkevésbé ismert és legkülönlegesebb hűtőtípus hazánkban. Ez a készülék szivarok és cigaretták megfelelő hőmérsékleten tartására szolgál.

Ezekben a hűtőkben nagyon fontos, hogy a páratartalom és a hő is pontosan szabályozható legyen. Így megőrizhető a dohánytermékek minősége.

(X) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások