fbpx
Travelxp 4K

4K-s utazási csatornával bővült a Telekom kínálata

Már a magyar nézők is követhetik a globális utazási műsorokat, miután a szolgáltató felvette a kínálatába a Travelxp 4K nevű csatornát.

A Media1-hez is eljuttatott szerdai közleményében Rajki Annamáriát, a Magyar Telekom TV&Entertainment Központjának igazgatóját idézik:

„Nagy örömünkre szolgál, hogy 4K csatornakínálatunkat egy olyan magas színvonalú utazási csatornával bővíthetjük mint a Travelxp 4K. A Magyar Telekom 2021-ben Magyarországon elsőként indított 4K-s mini fizetős csomagot a Telekom TV előfizetői számára. Most a 4K portfóliónk, amely eddig sport- és természet tematikájú csatornákat tartalmazott, egy új műfajjal gazdagodik, és elképesztő tartalmakat kínál az utazóknak azokban az időkben, amikor az emberek alig tudtak utazni.”

Az utazási és életmód tartalmak november másodika óta elérhetőek a Telekom 4K mini fizetős csomag nézői számára a 74-es programhelyen. A csatorna tartalmait már lokalizálták, 13 európai nyelven kínál műsorokat, és több mint 20 országban terjesztik Európa-szerte.

„A Magyar Telekom kiváló platform a Travelxp 4K prémium HDR-tartalmának HLG HDR-ben, 10 bites REC 2100 színtérben és 50 képkockán történő sugárzásához. Egy nemrégiben napvilágot látott tanulmány szerint a televízió a leginkább fogyasztott médiatípus Magyarországon, 2021-ben 8,3 millió nézőt elérve. Amellett, hogy lenyűgöző felbontásban mutatjuk be a világ szépségeit, izgatottan várjuk, hogy megismertessük a magyarországi emberekkel az általunk készített eredeti és magával ragadó tartalmakat, amelyekről köztudott, hogy nem csak kedvet csinálnak az utazáshoz szerte a világon, hanem megkérdőjelezik a nézők világról alkotott elképzeléseit és tágítják a látókörüket”

– fogalmazott Sumant Bahl, a Travelxp európai ügyvezető igazgatója.

A Travelxp több mint 1000 órányi utazási és életmódtartalmait több mint 80 országban, több mint 15 nyelvre lefordítva terjesztik. A csatorna műsorai saját gyártású produkciók, amelyeket több mint 55 országban forgattak multikulturális műsorvezetőkkel a világ minden tájáról.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon, a Twitteren, a Telegramon, és feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások