fbpx
SpiderMan

Magyarországon is az HBO Maxon debütálnak majd a Sony filmjei

Olyan filmek lesznek láthatóak a streamingfelületen és az HBO lineáris csatornáin mint például a Pókember: Nincs hazaút, a Venom 2. – Vérontó, vagy a Szellemirtók: Az örökség.

Közép- és Kelet-Európa egészére, köztük Magyarországra is kiterjesztette a tartalmi megállapodását a Sony Pictures Television (SPT) és a WarnerMedia, melynek értelmében a Sony Pictures Entertainment (SPE) jelenlegi és jövőbeni filmjeit kizárólag az HBO lineáris csatornáin, valamint az HBO Max streaming szolgáltatón vetítik majd a régióban – tudatta lapunkkal a két médiavállalat közleményben csütörtökön.

A Media1-hez eljuttatott közlemény szerint a megállapodásnak Magyarországon túl része Lengyelország, Csehország, Románia, Bulgária, Moldova, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina és Észak-Macedónia is.

Az HBO Max, mint arról a Media1 beszámolt, március 8-án indul majd hazánkban, illetve a technikai és egyéb részleteket is elárulták már.

A most bejelentett tartalmi megállapodás részeként olyan filmek érkeznek majd a streamingplatformra mint az SPE legnagyobb és legjobban várt jelenlegi kasszasikerei, köztük a „Venom 2. – Vérontó”, a „Szellemirtók – Az örökség”, az „Uncharted”, a „Morbius” és a „Pókember: Nincs hazaút” című filmeket. A kínálat részét képezik továbbá olyan, pozitív kritikai visszhangot kiváltó filmek is, mint a „Karácsonyi meglepi”, „A törött szívek múzeuma”, a „Monster Hunter – Szörnybirodalom” és „Az apa”, valamint számos cím a legnépszerűbb SPE franchise-ok közül, többek között a „Hotel Transylvania” sorozat, a „Nyúl Péter” és a „Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő”, a „Pókember: Hazatérés”, a „Pókember: Irány a Pókverzum!”, „A csodálatos Pókember 1 & 2’” és a „Jumanji – Vár a dzsungel”.

HBO Max.
HBO Max. Fotó: stock / Depositphotos.com

Mark Young, a Sony Pictures Television Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának hálózatokért és forgalmazásért felelős ügyvezető alelnöke elmondta:

„Most, hogy az iparág kifelé tart a világjárványból, fantasztikus dolog, hogy ennek a Közép-Európa egészére vonatkozó, kiterjesztett megállapodásnak köszönhetően megszilárdíthatjuk a kapcsolatunkat partnerünkkel, a WarnerMediával. Ez nagyszerű módot kínál arra, hogy az SPE mozifilmjeinek és televíziós sorozatainak széles skáláját mutathassuk be, köztük kínálatunk legnagyobb és legjobban várt új címeit is.

Hannes Heyelman, a WarnerMedia EMEA régiójának programszerkesztésért felelős ügyvezető alelnöke hozzátette:

„Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a család minden tagja számára elsőrendű szórakozást biztosítsunk HBO-csatornáinkon és streamingfelületünkön, az HBO Maxon. A Sony Pictures Televisionnal kötött kiterjesztett együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy gazdag, változatos és lebilincselő kínálatunk részeként még fantasztikusabb filmeket tegyünk elérhetővé a közönség számára.”

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: SpiderMan
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások