fbpx
RTL Most+

Jön a Tűzben edzett, indul a History Play, az RTL Most+ új csatornája (Frissített!)

A Media1 megtudta, hogy a Tűzben edzett című szériával indul az RTL Most+ internetes szolgáltatáson belül a History Play nevű csatorna. Érkezik néhány más tartalom is.

Az RTL Most+ felületén néhány napja megjelent az exkluzív ajánlatok között egy „History Play” feliratú doboz, benne a Tűzben edzett ajánlójával – vette észre a Media1 egyik olvasója.

A honlapon az is látszik, hogy február 1-jétől, azaz holnaptól lesz elérhető a tartalom.

A Tűzben edzett korábban a History tévécsatornán volt látható, ennek internetes közzétételi jogait szerezte meg ezek szerint az RTL.

Az RTL Most+ aktiváló oldala, rajta a History Play ajánlójával.
Az RTL Most+ aktiváló oldala, rajta a History Play ajánlójával. Fotó: rtl.hu/most

A Media1 néhány nappal ezelőtt kérdést küldött az RTL Magyarországnak, hogy milyen egyéb tartalmak lesznek még elérhetők a History Playben. Amennyiben válaszolnak, hírünket frissítjük.

Frissítés 10:58

Megérkezett az RTL Magyarország válasza, itt vannak a további részletek

Nem sokkal ezelőtt befutott az RTL Magyarország marketing és kommunikációs osztályának a Media1 kérdéséire küldött válasza. Idézzük:

„Az RTL Magyarország és az A+E Networks többéves együttműködésének legújabb lépéseként az RTL Most+-on február elsejétől elérhetők a History Play exkluzív tartalmai. A History Play 23 műsorral induló és az év során számos új címmel frissülő tartalmi kínálata február első napján érkezik az RTL Most+ egyéb különlegességei – többek között az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga élő futballmérkőzései – mellé. A History Play elindulásával olyan egyedi, új típusú tartalmak váltak elérhetővé az RTL Most+ folyamatosan bővülő kínálatában, amelyekre eddig még nem volt példa. Az RTL Magyarország prémium streaming platformjának exkluzív, széles körű tartalmi kínálatában a History Play menüpont alatt többek között olyan izgalmas amerikai dokumentumfilm-sorozatok, ismeretterjesztő filmsorozatok, valamint reality-sorozatok közül válogathatnak a felhasználók, mint például az Ősi idegenek, a Tűzben edzett, az Amerikai kincskeresők, vagy éppen a Hegyi emberek.”

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások