fbpx
South Park S25

Bejelentették a South Park 25. évadának hivatalos premieridőpontját

Hosszabb böjt és pár különkiadás után teljes évaddal térnek vissza a nyomdafestéket nem tűrő kisiskolások.

Februártól a Comedy Central nézői is bekapcsolódhatnak a többszörös Emmy-díjas sorozat, a South Park 25. évadába, mindjárt az amerikai premiert követő héten – tudatta a csatornát működtető tévétársaság, a ViacomCBS hétfőn délután a Media1-hez eljuttatott közleményében.

Megerősítette a Comedy Central üzemeltetője azt a korábbi, a Media1 által megírt lapinformációt is, mely szerint az alkotók, Matt Stone és Trey Parker már aláírtak egy 900 millió dolláros szerződést arról is, hogy a sorozatot a 30. évadig meghosszabbítják. A polgárpukkasztó sorozat tehát biztosan megéri a 30. szezont is.

A South Park ráadásul 14 különkiadással is kiegészül a Paramount+ streaming-platformján. Az animációs vígjáték hat epizóddal tér vissza a tengerentúlon február 2-án a mérföldkőnek számító premier alkalmából. Ezt követően heti epizódok következnek, a legutóbbi 2019-es teljes évad óta először.

A Comedy Central magyarországi csatornáján várhatóan az amerikai premier után egy héttel láthatják a nézők a friss epizódokat – tudatta a csatorna.

Az 1997 augusztusában indult rajzfilmsorozat még mindig rendkívül népszerű a nézők körében, legalábbis a nézettségi adatok és az elnyert díjak alapján. Tavaly egyébként oltásügyi különkiadást is sugárzott belőle a Comedy Central.

További hírek találhatók a Media1.hu oldalon! Csatlakozhat hozzánk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások