fbpx
Az RTL Klub Hotel Margaret című krimisorozatának logója

Új részleteket árult el az RTL Klub a Hotel Margaret címmel készülő új napi krimisorozatáról

A nyári balatoni érzést és az Ötvös Csöpi filmek hangulatát szeretnék visszahozni a képernyőkre.

Hámori Barbara, a sorozat író-rendezője, a Scripted Productions alapítója tegnap már apró információmorzsákat hintett el a sajtóban a Hotel Margaret címmel készülő sorozatról, most pedig az RTL Klub Fókusz című műsorában azt is elárulta, hogy a sorozat a sokak által kedvelt Bujtor-filmek balatoni nosztalgiáját igyekszik feleleveníteni. Ehhez eredeti helyszíneken forgatnak a Balatonon, ahol vízibiciklin, hajón és katamaránon is vesznek fel jeleneteket.

Hámori Barbara a Hotel Margaret forgatása közben
Hámori Barbara a Hotel Margaret forgatása közben / Fotó: RTL Klub Fókusz

Hámori úgy gondolja, hogy a sorozat fiatalosabb lesz az eddigi sorozatoknál, már csak azért is, mert a szálloda vendégei között több, YouTube-on népszerű influenszer lesz, akik a budapesti fiatalos életérzést hozzák be a sorozatba.

„Az a műfaj, amit anno az Ötvös Csöpi filmekkel megteremtettek és megszerettek a magyar nézők, most már hiánycikk. Ez egy olyan krimi lesz, amelyben nem a nyomasztottság érzése van a nézőkben, hanem egy könnyed, szórakoztató krimit kapnak, amiben közben gondolkodni is kell, több potenciális gyanúsított és bűnöző is van.”

– mondta Hámori.

Gyilkossággal indítanak, lesz vesztegzár is

A Hotel Margaret történéseibe is bepillantást adott a rendező, amikor a műsorban elmondta: rögtön az elején egy gyilkosság történik és ezután vesztegzár alá helyezi a rendőrség a hotelt. Senki nem mehet sem ki, sem be, és aki a szállodában jelen van, mindenki gyanúsított lesz. A bentlakó vendégektől kezdve a személyzetig mindenki. A rendőrség is beköltözik a hotelbe és elkezdik feltárni, hogy ki-kivel, milyen viszonyban van.

A Kalamár Tamás által fémjelezett Oltári csajok és a Bátrak földje után ez lesz a RTL Klub harmadik saját fejlesztésű napi sorozata. Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese úgy gondolja, minél sajátabb valami, annál inkább nekünk szól. Példaként említette a Fókuszban, hogy egy eredeti horvát ötleten alapult a Drága örökösök és a Keresztanyu sorozat is, de azért a magyar változat nagyon eltér az eredetitől.

Elmondta még, hogy a Hotel Margaret már a sokadik napi sorozat az RTL Klub képernyőjén és emellett készülnek heti sorozatok is. A Hotel Margaret után az egyik ilyen heti sorozatról is hamarosan bejelentést tesznek a csatornán.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: Hámori Barbara a Hotel Margaret forgatása közben / Fotó: RTL Klub Fókusz
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások