fbpx
A Hiros.hu Facebook-oldala.

Eltűnt a kecskeméti önkormányzati lap Facebook-oldaláról a polgármesteri interjú, miután bírálatok érték a városvezetőt

Sok negatív komment hozzászólás volt alatta.

A KecsUP észrevette, hogy vasárnap délután, amikor már két órája kint volt a kecskeméti önkormányzati médium, a Hiros.hu Facebook-oldalán egy olyan bejegyzés, mely egy interjút ajánlott Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterrel, a poszt szőrén-szálán eltűnt.

Minderre azután került sor, hogy az interjú alatt több kritikus hangvételű komment is megjelent. Azzal, hogy a bejegyzés eltűnt, egyúttal a hozzászólások is elérhetetlenné váltak.

A „Nincs olyan erő, ami megállíthatná Kecskemét fejlődését” című évértékelő interjú az önkormányzati hírportálon közvetlenül még olvasható, ott viszont nincs lehetőség a kommentelésre. Az interjúban egyébként olyan állítások szerepelnek mint például „rengeteg lehetőséget nyitottunk tehát a családjaink, gyermekeink számára, biztonságba helyezve a jövőjüket.”

Kecskeméten nem ez az első furcsa eset mostanság. A Media1 is beszámolt arról az esetről, amikor megpróbálta megakadályozni egy ebösszeírással kapcsolatos közérdekű felhívás közzétételét a KecsUP-on a város fideszes vezetése. A lap egyébként ellenszegült, így az ő kutyával rendelkező olvasóik is értesülhettek a kötelezettségeikről.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: A Hiros.hu Facebook-oldala. Fotó: Facebook / Hiros.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások