fbpx
Minden nap Karácsony a TV Paprikán

40 órányi saját gyártású tartalommal, kódolatlanul érhető el a TV Paprika több hazai szolgáltatónál

Főleg adventhez, illetve karácsonyhoz kapcsolódó tartalommal jelentkezik a gasztrotévé. Havas Dóra, Kapusi Gerti, Bede Róbert, Jamie Oliver, Mary Berry és Nigella Lawson várja a nézőket.

Az AMC Networks International és a Magyar Telekom, a Vidanet valamint az Antenna Hungária együttműködéseinek köszönhetően a TV Paprika ünnepi műsorai olyan nézők számára is elérhetők december során, akik korábban azokat nem láthatták.

A Magyar Telekom (az IPTV, a Telekom TV, és a műholdas előfizetői számára – a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével) és a Vidanet előfizetési csomagtól függetlenül egész hónapban valamennyi digitális kábeltévé-előfizetője számára elérhetővé teszi a TV Paprika műsorát, míg az Antenna Hungária kódolatlanul adja a csatornát a mindigTV kínálatában november 29-től december 12-ig.

A Magyar Telekom streaming-szolgáltatásának előfizetői a TV Paprika képernyőjén megjelenő műsorain túl további karácsonyi tartalmakat is elérhetnek. Így például Mary Berry karácsonyi klasszikusai, Lorraine Pascale: Derült égből karácsony, Mindörökké Nigella, Rachel Khoo konyhája: Csokiország, valamint James Martin – Karácsony a konyhában epizódjai is megtalálhatók lesznek a kábelszolgáltató lekérhető tartalmakat kínáló szolgáltatásában.

Akik az ünnepi jövés-menésben sem szeretnének lemaradni a csatorna műsorairól, azok számára a Magyar Telekom TV GO szolgáltatása, a Vidanet Move és az Antenna Hungária mindigTV GO alkalmazása nyújt megoldást, abban az esetben, ha mindigTV Prémium előfizetéssel rendelkeznek, amelyeken keresztül bárhol, bármikor elérhetik a TV Paprika műsorait mobiltelefonon vagy táblagépen, megfelelő internetkapcsolat esetén.

40 órányi premier decemberben a TV Paprikán

Korábban soha nem látott mennyiségű premier-tartalommal készül a TV Paprika az idei adventi és a karácsonyi időszakra. A 40 órányi újdonság december elsejétől, mától folyamatosan képernyőn lesz: az új ünnepi saját gyártású sorozatban hazai mesterszakács, cukrász és gasztroblogger is főz, míg Jamie Oliver és Nigella Lawson két-két, Mary Berry négy új műsorban látható.

Ma indul a Minden nap karácsony! című új, saját gyártású napi gasztrosorozat, ahol minden este fél 8-tól ünnepváró fogásokkal várja a nézőket Havas Dóra, Kapusi Gerti és Bede Róbert – akik kiegészülve a Jöttünk, láttunk, főztünk vetélkedőből megismert Ágival, Bogival és Tomival, – különféle ötleteket adnak a karácsonyi menühöz.

Nigella Lawson két újdonsággal is visszatér a képernyőre. A Mindörökké Nigella egyfajta önéletrajz lesz, benne Nigella kedvenc ételeivel és hozzávalóival, és a mindezekhez köthető számtalan élettel teli személyes történettel. A Mindörökké Nigella: Karácsony pedig már az újdonság karácsonyi különkiadása lesz.

A sort Mary Berry folytatja Az angol vidék karácsonyi konyhájával, amelyben ellátogat a fényűző yorkshire-i Harewood kastélyba, ahol egy nagyszabású karácsonyi ünnepély keretein belül megmutatja, hogyan lehet olyan modern fogásokat készíteni, amelyeket a múlt elfeledett ünnepi ételei ihlettek. Másnap este 9-kor látható a Mary Berry karácsonyi klasszikusai, amelyben mindössze néhány hozzávalóból készít ünnepi fogásokat. A Fenséges karácsony Mary Berryvel kuriózumnak számít, ugyanis Mary Katalin hercegnével és Vilmos herceggel jótékonysági szervezeteket látogat meg, és főznek velük együtt. Közben kiderül az is, hogy a kis György herceg milyen karácsonyi listát készített.

December 4-én a csokoládé is főszerepet kap a Rachel Khoo konyhája: Csokiország című hatrészes sorozatban, ahol a sztárséf találkozik néhány kiváló csokoládégyártóval, elkészíti a klasszikus kedvenceket, de kiderül az is, hogyan bolondítható meg egy kis csokival a taco vagy a paradicsomszósz.

December 6-tól 10-ig minden este 9-kor a Sütimester bírái, Paul Hollywood és Mary Berry veti bele magát az ünnepi készülődésbe, olyan karácsonyi kedvencek kerülnek ki a kezeik közül mint a stollen, az aszaltgyümölcsös, húsos pite, vagy a mézeskalács házikó, amelyet akár együtt is elkészíthet a család. Galette-et, karácsonyi pudingot és pavlovát is varázsolnak majd az asztalra – derül ki az előzetes leírásból.

A Jamie Oliver: Együtt december 11-től lesz látható. Jamie ezúttal meghívja otthonába mindazokat, akiknek úgy érzi, köszönettel tartozik a koronavírus miatti hosszas bezártság alatt, így nővérek, önkéntesek és tanárok is a családi otthonának a vendégei lesznek. A műsorban Jamie Oliver eddigi talán legérzelmesebb oldalát mutatja, és főzés közben elmeséli, mennyire mást jelent számára, a családja számára az együttlét, mint akár egy-két évvel ezelőtt.

December 25-én este 8-kor Jamie sorozatának karácsonyi különkiadása, a Jamie Oliver: Együtt karácsonykor kerül képernyőre, amelyben két különleges ünnepi menüt mutat be.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Minden nap Karácsony a TV Paprikán. Fotó: sajtószoba

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások