fbpx
tévé, távkapcsoló, tv

Bekerül a Viasat History a Vodafone alapcsomagjába

A történelmi dokumentumcsatorna a TV Comfort és TV HD Basic csomagok előfizetői számára is elérhető lesz.

A változásról a médiavállalat közleményben értesítette a Media1.hu-t.  A közlemény idézi Horváth Tamást, a Viasat History-t működtető Viasat World magyarországi vezetőjét, aki elmondta:

„Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a hazai közönség számára nemcsak érdekes, de úgymond közeli tartalmakat is tudjunk hozni. A visszajelzések pedig arra engednek következtetni, hogy célközönségünk szívesen fogad egy-egy magyarországi forgatást, történetet, régészt vagy éppen kutatót. Örülünk annak, hogy nézőink mellett a Vodafone szakemberei is nyitottak műsorainkra, és érdemesnek találják csatornánkat már az alapcsomag előfizetőinek is rendelkezésére bocsájtani.”

Viasat History
Viasat History

A Viasat History-n egyébként december 6-án 21 órakor indul a Mítoszok: az emberiség nagy mítoszai című dokumentumsorozat, amely Attila témájával kezd, és hazai tudósok, illetve ásatások mentén próbálja beazonosítani a hunok királyának sírhelyét. Egy nappal később, december 7-én 22 órakor a Pearl Harbor kerül képernyőre. Ezeken felül, december 18-án 22 óra 10 perckor A pápa és Hitler – XII. Pius titkos dossziéinak megnyitása című dokumentumfilm kerül képernyőre, míg Az ősi maják elveszett kincses sírkamrái című kétrészes dokumentumfilm premierje december 24-én, 20 óra 15 perckor lesz.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Részlet a Mítoszok: az emberiség nagy mítoszai című dokumentumsorozatból. Fotó: Schiscom
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások