fbpx
Györke Ádám, az Avon online marketing és e-kereskedelmi vezetője.

Online marketing és e-kereskedelmi vezetőt igazolt az Avon

Györke Ádám személyében új, online marketing és e-kereskedelmi vezető érkezett 2021 októberében az Avonhoz.

Az új vezető feladata a digitális marketingstratégia megalkotása és végrehajtása lesz, a tervezéstől egészen az online médiavásárlásig, illetve optimalizálásig.

Györke Ádám sok éves tapasztalattal rendelkezik a médiatervezés és -vásárlás, a digitális marketing, az online és offline kampánykezelés, valamint az e-kereskedelem területén. A 44 éves szakember többek között az Erste Banknál és a Nestlénél szerzett marketing és digitális területen tapasztalatot, majd az eMAG marketingigazgatói pozícióját töltötte be. Egy rövid, startupos kitérő után került az Avonhoz.

„A vállalat értékesítési szerkezete évtizedek óta stabil alapokon nyugszik, amelynek a tanácsadói hálózat szerves részét képezi. Bízom benne, hogy közreműködésemmel és eddig megszerzett szakmai tapasztalataimat kamatoztatva segíthetek a vállalat számára ezt a struktúrát még inkább hozzáigazítani a mai kor digitális igényeihez. Ebben pedig óriási segítségemre lesz a már meglévő, kitűnő szakemberek alkotta csapat”

– nyilatkozta Györke Ádám.

Kósa Anita, a vállalat pr- és digitális csapatának vezetője is üdvözölte az új szakembert:

„Az AVON Open Up stratégiájának kulcsfontosságú eleme az e-kereskedelem felgyorsítása és széleskörű elérés biztosítása. Az innovatív digitális eszközöket úgy szeretnénk bevonni és alkalmazni, hogy megőrizzük a hagyományos közvetlen kapcsolatokra épülő üzlet előnyeit is. Nagyon örülök, hogy Ádám személyében egy kiemelkedő tudással, széleskörű piaci tapasztalattal rendelkező digitális szakembert köszönthetünk a csapatunkban. A vezetésével megalakuló új e-commerce csapat elsődleges feladata lesz az AVON digitális transzformációjának támogatása és a tanácsadói igények minél jobb kiszolgálása digitális eszközeink segítségével”.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Györke Ádám, az Avon online marketing és e-kereskedelmi vezetője. Fotó: Well PR Ügynökség
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások