fbpx
A story.hu kezdőlapja.

Új online bulvárlapot indított a Central Médiacsoport

A Story magazin fut neki újra a netes jelenlétnek.

A Central Médiacsoport hetilapja, a Story magazin elindította a story.hu-t, amely a nyomtatott kiadvány lapszámainak tartalmát egészíti ki – számolt be a Media1-hez eljuttatott közleményében a kiadó.

„A story.hu önálló oldalként való elindításával a Central Médiacsoport folytatja a stratégiai építkezést a digitális tartalomfejlesztésben. Mostantól már naponta frissülő sztártartalommal is elérjük az olvasóinkat és hirdetőinknek integrált hirdetési megjelenési formátumokat kínálunk hasonlóan a Nők Lapja vagy Marie Claire márkáinkhoz. Erős print brandek online márkakiterjesztéseit hozzuk létre annak érdekében, hogy új, a hirdetőink számára értékes olvasói közönség bevonásával növeljük a már meglévő Central teljes digitális elérést”

– közölte Lipták Tímea, a kiadó magazinüzletágának igazgatója.

„Szeretnénk olvasóinkat a továbbiakban még több élménnyel – napi, friss videós tartalmakkal – kiszolgálni a lap online felületén. Ahogy a print lap esetében, úgy a story.hu-nál is kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a sztárhíreket, valamint a hazai és nemzetközi celebvilág legfrissebb történéseit a lehető leghitelesebben, illetve minőségi megjelenítésben dolgozzuk fel”

– nyilatkozta Takács Gabriella, a Story magazin főszerkesztője.

A Story magazin már korábban is működtetett internetes tartalomszolgáltatást Story Online néven, de a terméket akkoriban kiadó Sanoma Media Budapest egy idő után bezárta.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: A story.hu kezdőlapja. Forrás: story.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások