fbpx
A Vezess.hu katalógusának nyomtatott kiadása.

Nyomtatott magazint ad ki a Vezess.hu

Új nyomtatott magazinnal bővül a Central Médiacsoport portfóliója.

A Central Médiacsoport hirdetőknek kiküldött hétfői körleveléből derül ki, hogy az új magazin, a Vezess 2022 Katalógus november 17-én érkezik a vezess.hu szerkesztésében, előrendelésére pedig október 13-tól, jövő szerdától lesz lehetőség a Magazin Centrum oldalán.

A Media1-hez is eljutó körlevélből az is kiderül, hogy mire lehet számítani a kiadványban:

„A 240 oldalas kiadványban megjelenik a 2022-es modellév minden autós újdonsága, bemutatkoznak az európai, a japán, és az amerikai modellek, de nem hiányoznak belőle kínai típusok sem. Az olyan klasszikus sikermodellek mellett, mint az Opel Astra, Peugeot 308, Honda HR-V szerepelnek a Vezess Katalógusban az új irányok képviselői, mint a BMW i4, Mercedes-Benz EQS, KIA EV6 is. A képeket és szöveges leírásokat részletes műszaki adatok egészítik ki. Emellett a Vezess újságírói a legújabb modellekkel szerzett vezetési élményeiket is megosztják a lapban.”

Frissítés 2021.10.07

Az autóMAGAZIN és az Autókatalógus kiadója, az AM Kiadó Kft. nyilatkozatban támadja a Central Médiacsoportot a tervezett Vezess 2022 Katalógus kapcsán, és jogi lépéseket is kilátásba helyeztek velük szemben. A Central Médiacsoport szerint nincs igazuk. A felek jogvitájáról különálló cikkünkben olvashatnak bővebben.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: A Vezess.hu katalógusának nyomtatott kiadása. Fotó: Central Médiacsoport
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások