fbpx
A Telenor székháza

A Telenor kiberbiztonsági és optikai vezetékesinternet-szolgáltatást indít

Kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleknek is új szolgáltatásokkal rukkolt elő a szolgáltató.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A mobilalapú szolgáltatások mellett mostantól két új informatikai megoldást is kínál üzleti ügyfelei számára a Telenor: az akár 1 Gbps sebességű optikai vezetékes internetkapcsolat, valamint a naprakész és magas IT biztonsági szintet nyújtó Menedzselt tűzfalszolgáltatás október elejétől, péntektől érhető el a szolgáltató kínálatában.

Menedzselt tűzfal szolgáltatás

A Telenor által kínált Menedzselt tűzfalszolgáltatás lényege, hogy a magas szintű informatikai védelmet biztosító tűzfalszolgáltatás minden eleme beruházás nélkül, havidíjas bérleti konstrukcióban vehető igénybe. Ezáltal biztosítható a behatolás-védelem, a gyors detektálás, riasztás és szükség esetén a védelmi beavatkozás is, akár 0-24 órás magyar nyelvű felügyelettel.

A megoldás nagyvállalati szemmel is egy praktikus és gazdaságos megoldás, míg középvállalati szinten olyan magas szintű és naprakész, aktív felügyeletet tesz lehetővé, amit a közepes méretű cégek sokszor saját erejükből nem engedhetnének meg maguknak. A Menedzselt tűzfal szolgáltatás műszaki hátterét a 4iG Nyrt. biztosítja és a Telenor értékesíti ügyfelei számára.

Optikai vezetékesinternet-hozzáférés kis- és középvállalkozásoknak

IrodaNet 300 és IrodaNet 1000 néven október elejétől a kis- és középvállalatok számára is új szolgáltatást tesz elérhetővé Telenor. A kisebb csomag 300 Mbps letöltési és 75 Mbps feltöltési sebességet, míg a nagyobb csomag 1000 Mbps le- és feltöltési sebességet kínál. Az IrodaNet bevezetési akciójában 24 hónapos hűségvállalás esetén az első három hónapban 50 százalék kedvezményt biztosít a havidíjból.

Az IrodaNet szolgáltatást a Telenor meglévő és új ügyfelei is igénybe vehetik, illetve mobilszolgáltatásokkal együtt további kedvezményekre tehetnek szert – tájékoztatott a vállalat csütörtökön.

Az üzleti ügyfelek specifikus igényei szerint az IrodaNet optikai vezetékes internet mellé kiegészítőként igénybe vehető Fix IP cím szolgáltatás és Mesh Router megoldás is. A Fix IP cím azoknak a cégeknek előnyös, akik székhelyükön saját szerverszolgáltatást (FTP-hozzáférés, levelező-szolgáltatás, saját webshop stb.) üzemeltetnek, illetve olyan céges környezetben dolgoznak, ahol egy biztonságos virtuális privát hálózat (VPN) igénybevételének feltétele a fix IP cím.

A Mesh Router megoldás segítségével az IrodaNethez kapcsolódó routerek a bonyolultabb, zegzugos vagy többszintes kialakítású belső terek különböző pontjain elhelyezve stabilan képesek az épület távolabbi, rejtett pontjain is kiegyenlített wi-fi jelerősséget biztosítani, így stabil internethozzáférést biztosítani a zökkenőmentes munkavégzéshez.

Az IrodaNet szolgáltatásról bővebb információ október elejétől az alábbi címen lesz elérhető: yettel.hu/uzleti/irodanet

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A Telenor székházának egyik részlete.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások