fbpx
roidmi vezeték nélküli porszívó

Vezeték nélküli állóporszívók – segítség a választásban (x)

Ma már sokféle modern eszköz segíti mindennapjainkat, hogy hatékonyan őrizhessük meg otthonunkban a rendet és a tisztaságot.

Az egyik leghatékonyabb eszköz ehhez a vezeték nélküli állóporszívó, amely számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos porszívókhoz képest.

Vezeték nélküli kontra hagyományos porszívó

A vezeték nélküli porszívók egyik legfontosabb előnyüket már a nevükkel is megmutatják. Az, hogy nem kell a porszívót egyik konnektorból a másikba átdugni, amikor takarítasz és nem akad be a vezeték semmibe, kényelmesebbé teszi a használatukat. A mobilitást olyan helyzetekben is élvezheted, amikor a hagyományos porszívót nem tudnád használni, mint például az autó kitakarítása.

A mobilitást és a könnyű munkavégzést tovább fokozza, hogy a vezeték nélküli rúdporszívók nagyon könnyűek. A kicsi súlynak köszönhetően mindenki könnyen boldogulni fog vele.

A vezeték nélküli porszívók ezeket az előnyöket úgy képesek biztosítani, hogy a hatékonyságot is megőrzik. A kis súly, a karcsú kivitel azt is biztosítja, hogy ne foglaljanak olyan nagy helyet a lakásban, mint amilyenre egy hagyományos porszívónak szüksége van.

A kellemes, modern dizájn és a fali dokkolóknak köszönhetően nem fogsz arra vágyni, hogy elrejtsd a porszívódat a kíváncsi tekintetek elől. Az pedig, hogy a porszívó mindig kéznél van, azt is jelenti, hogy a seprűért is sokkal ritkábban fogsz nyúlni, hiszen egyszerűbb hajlongás nélkül és pillanatok alatt elvégezni ugyanazt a feladatot, mint amire egy seprűvel lennél képes.

Egyes vezeték nélküli porszívókkal ráadásul nem csupán porszívózni tudsz, hanem a nedves feltörlés is gyorsan kivitelezhetővé válik. Az eredmény pedig a pormentes és mindig tiszta lakás lesz, amit gyorsan és könnyedén tudsz megvalósítani.

Hogyan válaszd ki a neked megfelelő vezeték nélküli állóporszívót?

A választáshoz érdemes eldöntened, hogy milyen funkciók fontosak számodra. A Roidmi vezeték nélküli állóporszívók között válogathatsz aszerint, hogy szeretnéd-e a nedves feltörlés funkciót is, hogy mekkora teljesítményre van szükséged és milyen hosszú üzemidő kell ahhoz, hogy akár az egész lakást feltakaríthasd velük. A külcsín miatt biztosan nem kell aggódnod, hiszen a Roidmi rúdporszívói számtalan dizájn díjat zsebeltek már be.

A Roidmi vezeték nélküli porszívói között a belépő szintű F8 Lite is nagy teljesítménnyel rendelkezik, 17000 Pa szívóerővel támogatja a hatékony munkavégzést. Ha a maximális teljesítményre vágysz, akkor a 25000 Pa szívóerővel rendelkező X20-as modell lesz a te választásod. A súlyukat tekintve 2,4 kg és 2,7 kg között mozog a kínálat, ami nem jelentős különbség a munkavégzés során. A legegyszerűbb modell, az F8 Lite 40 percig tud folyamatosan dolgozni, míg

Már az F8 Lite is 17000 Pa szívóerővel veszi fel a harcot a porral és más szennyeződésekkel, a Z1 típusok ezt emelik 22000 Pa szintre, s innen nincs megállás a 26500 Pa szívóerőig, amellyel az X30-as modellek vezetik a mezőnyt. 23500 Pa erővel szív az S2 modell és 25000 Pa szívóerővel rendelkezik az X20. Míg a csúcsmodell X30-as vezeték nélküli rúdporszívók akár 70 perces folyamatos működésre is képesek.

(x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások