fbpx
Bátor Tábor

10 millió forinttal kiegészíti a Fókusz Plusz különkiadásában a Bátor Tábornak gyűjtött összeget az RTL Magyarország

Sikerrel zárult az adománygyűjtő akció.

Több mint 16 millió forint gyűlt össze az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorának adománygyűjtő különkiadásában, melyet az RTL Magyarország további 10 millió forint támogatással egészített ki.

A csatorna műsora az idén 20 éves Bátor Tábor Alapítvány számára gyűjtött adományt. A most gyűjtött összeggel az RTL Magyarország és a Fókusz Plusz az elmúlt 8 év adománygyűjtései során megközelítőleg 100 millió forintot gyűjtött össze a Bátor Tábornak – olvasható a vállalat keddi közleményében.

A most gyűjtött összegnek köszönhetően az alapítvány számos súlyosan, krónikusan beteg gyereknek és családtagjaiknak tud támogatást nyújtani különböző tábori programjain. A Bátor Tábor azonban több mint egy tábor. A tábori programok mellett GO! programjukkal a kórházakba is elviszik a gyógyító élményeket, valamint most induló iskolai programjukkal segítik a beteg gyerekek visszailleszkedését a közösségbe.

A beérkezett adományok összesítése folyamatosan zajlik. A 13600-as adományvonalra érkező hívásokkal és sms-üzenetekkel, valamint a 02-es kód megadásával egész évben támogatható a Bátor Tábor Alapítvány.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások