fbpx
Bátor Tábor

A Bátor Tábornak gyűjt adományt a Fókusz Plusz különkiadása

A Bátor Tábor 20 éves születésnapja alkalmából adománygyűjtő különkiadással jelentkezik szombaton az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora.

A szeptember 18-án, szombaton 19 órakor kezdődő egyórás élő adás két házigazdája Barabás Éva és Tokár Tamás lesz.

Az adománygyűjtés mellett a Fókusz Plusz különkiadása bemutatja a Bátor Tábor mindennapjait, valamint a nézők megismerhetik Áront, aki az egyik első táborozó volt 20 évvel ezelőtt, és azóta is élete része a Bátor Tábor. Később önkéntesként tért vissza, ahol megismerte a szintén táborozóból lett önkéntest, Zsófit, akivel azóta már egy családot alkotnak fiúkkal együtt.

A szombati adásban emellett két olyan családdal is találkozhatnak a nézők, akik idén nyáron a Családi Fellélegző programokon vettek részt. A műsor betekintést nyújt abba is, milyen volt a karantén időszaka a kezelésre szoruló gyerekek számára, és hogyan segített nekik a Bátor Tábor GO! programja a sokszor hónapokig tartó kórházi tartózkodás alatt.

Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat, aki a 13600-as telefonszámra elküldi a 02-es kódot SMS-ben, vagy a szám felhívása után beüti a 02-es kódot. Ezzel bruttó 500 forinttal támogathatja az alapítvány munkáját.

A jótékonysági különkiadáshoz előzetes is készült:

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások