fbpx
Meszes Boglárka, az M1 Híradó hírolvasója felkonferálja A kérdésekkel provokált az újságíró című riportot.

140 millióért utazhatnak az MTVA munkatársai

A győztes cég nem először nyeri el a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap dolgozóinak utaztatását, melybe a reptetésen túl földi szolgáltatások szervezése is beletartozik.

Az egyetlen ajánlattevő, a Mauri Utazási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyerte el a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) munkatársai külföldi utaztatására augusztus elején írt ki közbeszerzést – számolt be az mfor.hu.

A nyertes társaság 140 millió forintért vállalta az állam médiavállalat dolgozóinak reptetését a világban, a hozzájuk kapcsolódó földi szolgáltatások leszervezésével egyetemben (autóbérlés, egyéb menetjegy, esetenként szállás valamint kiegészítő szolgáltatások), továbbá ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt Európán belül és Európán kívül a szerződés időtartama alatt. A megrendelni kívánt alapmennyiség 100 millió forint, amelynek 70 százalékára vállal a megrendelő lehívási kötelezettséget, 40 millió forint pedig opcióként kerül meghatározásra.

British Airways, repülő, repülőgép, repülés
Fotó: Pexars / A kép illusztráció

Nem először dolgozik az MTVA a Mauri Kft.-vel, ugyanis a legutóbbi, 2019-ben kiírt utaztatási közbeszerzésükön is ők nyertek, és akkor is 140 millió forintból gazdálkodhattak.

Az mfor.hu hozzátette: az idei kiírás nem vette figyelembe a pandémia okozta inflációs költségnövekedést, azaz mondhatni, hogy a jelenlegi árakhoz képest kisebb büdzséből kell kihoznia a cégnek ugyanazt, mint két éve.

További híreket talál a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre, továbbá csatlakozzon Facebook és Twitter-közösségünkhöz is, hogy mindig értesüljön legfrissebb híreinkről!

Borító: Meszes Boglárka, az M1 Híradó hírolvasója felkonferálja A kérdésekkel provokált az újságíró című elhíresült híradós riportot. Fotó: YouTube / adáskép
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások