fbpx
Belmondo - A Profi

Belmondo halála miatt rendkívüli műsorváltozás lesz a Moziverzum filmcsatornán

A kultikus francia színész munkássága előtt a számtalan népszerű filmjének egyikével tiszteleg a mozicsatorna.

Néhány nappal ezelőtt, 88 éves korában elhunyt a legenda, Jean-Paul Belmondo.

A kultikus francia színész és producer az 1960-ban bemutatott Kifulladásig című filmjével egy csapásra lett ismert, de csaknem 100 filmben láthatta őt a közönség. Nevéhez olyan filmek is fűződnek mint Az áruló, a Riói kaland, a Bolond Pierrot, A betörés, a Nyomorultak és A Profi.

A színész munkái közül ez utóbbival, az egyik legnagyobb közönségkedvenc, A Profi című alkotás rendkívüli műsorváltozással történő bemutatásával tiszteleg Belmondo előtt a Moziverzum, a TV2 Média Csoport filmcsatornája szombaton (szeptember 11-én) 21 órai kezdettel.

A Profi tartalmából

Az Ennio Morricone világhírű dallamaival átszőtt moziban, Josselin Beaumont-ot (Jean-Paul Belmondo) titkos megbízással Malagavayba küldik. Feladata, hogy megölje a köztársasági elnököt, a diktátor Yala ezredest. Azonban időközben a politikai helyzet megváltozik, és a francia kormány érdekei úgy kívánják, hogy inkább feladják Beaumont-ot. Az elnök ugyan nem végezteti ki, de fegyenctáborba küldi, ahol szörnyű megpróbáltatások várnak rá. Miután két év múlva sikerül megszöknie, visszatér Párizsba, hogy küldetését eltéríthetetlenül véghez vigye…

Íme egy kis előzetes a filmből.

Még több tartalom érhető el a Media1-en

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások